Polina Gagarina – mamă pentru a doua oară! Cum s-a schimbat viața ei și a soțului

Polina Gagarina – mamă pentru a doua oară! Cum s-a schimbat viața ei și a soțului

La sfârșitul lunii aprilie, îndrăgita cântăreață rusă, Polina Gagarina, a adus pe lume cel de-al doilea copilaș. Artista a dat naștere unei fetițe drăgălașe, căreia i-a pus numele Mia.

Polina Gararina a ținut în secret faptul că este însărcinată și foarte rar și-a făcut apariția în public pe tot parcursul gravidității, și asta deoarece interpreta consideră această perioadă foarte intimă, în care femeia trece prin numeroase schimbări. Interpreta a mărturisit prin intermediul unei postări în mediul virtual, că fiind la cea dea doua sarcină nu a vrut să mai repete experiențele anterioare. Atunci când pe internet au fost făcute diferite postări cu fotografii de-ale interpretei, care în perioada primei sarcini acumulase câteva kilograme în plus, iar unii au profitat pe seama asta și comercializau produse pentru slăbit, motivând că au fost testate însăși de interpretă.

După ce a adus-o pe lume pe micuța Mia, perfect sănătoasă, la Centrul „Мать и дитя” din Moscova, Polina Gagarina a ținut să-și împărtășească marea fericire cu prietenii ei virtuali.

„În această postare vă mărturisesc prin propriile cuvinte despre minunatul eveniment care s-a întâmplat în familia noastră în aceste zile – nașterea unui copil”, a afirmat fericita mămică.

 

Și soțul interpretei, renumitul fotograf rus Dmitry Iskhakov, trăiește acum cele mai fericire momente din viața sa. Dacă Polina Gagarina este la cea de-a doua experiență, interpreta mai având un fiu de 10 ani născut din căsnicia cu actorul Piotr Kislov, păi pentru Dmitry Iskhakov este pentru prima dată când devine tată.

„Să devii tată la 39 de ani, la vârsta la care alți bărbați deja devin bunei… nu e același sentiment trăit la 20 sau 30 de ani. În tinerețe, pasiunea arde prea mult. Îmi doresc să încerc atât de multe, să văd, să reușesc. În timp, obosești să trăiești doar pentru tine. Mai pe scurt, micuța Mia a venit și ne-a schimbat radical lumea”, afirmă proaspătul tătic.

 

Cert este că venirea pe lume a fiicei sale l-a inspirat enorm de mult pe fericitul tătic, ba chiar mai mult, acesta a organizat câteva ședințe foto pentru nou-născuți pentru a-și exprima emoțiile trăite prin intermediul fotografiilor.

„Faptul că am devenit tătic m-a emoționat atât de mult, astfel încât, pentru a vorbi despre acest subiect, am luat aparatul foto în mâini și am invitat-o pe celebra Anna Suchkova, mama a trei copilași, de la care ar putea să învețe însuși Komarovskii, și am început să fotografiez bebeluși. Pot spune cu încredere că acest gen de fotografie este cel mai dulce și frumos”, mărturisește Dmitry Iskhakov.

Cu siguranță proaspătul tătic a reușit să-și fotografieze și fiica de nici o lună, însă deocamdată fotografiile nu au fost făcute publice în mediul virtual.

Foto: Instagram.com

Adaugă comentariu