Smiley despre rolul de tată: Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și a depășit nivelul de împlinire a dorinței

Smiley despre rolul de tată: Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și a depășit nivelul de împlinire a dorinței

Smiley trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viață, când iubește și este iubit la maximum. Artistul ne lasă să tragem cu ochiul la viața lui de familie, împlinită odată cu venirea pe lume a fiicei lui, Josephine.

„Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote. Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa.

Am aflat că pot să fiu o „pernă” foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde)”, spune Smiley.

Întrebat cum arată universul familial acum și cum începe ziua, Smiley a răspuns: „Senin, provocator. Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești. Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot.

Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus.

Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât”, menționează artistul.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Adaugă comentariu