Un nou prinț în Marea Britanie. Ducele a fost alături de soție pe tot parcursul nașterii

Un nou prinț în Marea Britanie. Ducele a fost alături de soție pe tot parcursul nașterii

Sărbătoare la Casa Regală Britanică! Kate Middleton a născut, luni, cel de-al treilea copil. Soțul ei, Prințul William i-a fost alături pe tot parcursul nașterii, iar la ora 11 și un minut, la maternitatea Lindo din cadrul spitalului St. Mary din Londra a fost adus pe lume noul prinț și al cincilea pe linia de succesiune la tron. Bebelușul este perfect sănătos, iar mama acestuia, Ducesa de Cambridge, arată minunat!

Cei de-al doilea fiu al Ducilor de Cambridge a cântărit la naștere 3,8 kilograme, potrivit Daily Mail. Micuțul Prinț a venit pe lume chiar de ziua fratelui său mai mare, Prințul George.

Primele informații dau de înțeles că nașterea s-a produs fără complicații. Noul prinț fiind al cincilea pe linia de succesiune la tron și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta.

Îndată după ce Palatul a anunțat frumoasa veste, mii de oameni, fani regali și reprezentanți ai presei s-au adunat în fața aripii Lindo Wing a maternității spitalului St.Mary pentru a aștepta să-l cunoască pe noul copil Cambridge. Ba mai mult, au fost înregistrate și multiple pariuri privind numele ce îl va primi prințul, printre care Arthur este cel mai răspândit.

Kate și William mai au o băiat și o fetiță, prințul George, născut în 2013, și prințesa Charlotte, în 2015.

Sursa: b1.ro, dailymail.co.uk

Foto: bbc.co.uk

Adaugă comentariu