Valentin Uzun creează un nou colectiv muzical din care va face parte și fiica sa

Valentin Uzun creează un nou colectiv muzical din care va face parte și fiica sa

După ce fiica sa s-a bucurat de un adevărat succes și a reușit să adune peste un milion de vizualizări pe internet cu interpretarea unei piese, Valentin Uzun, fondatorul trupei „Tharmis”, a hotărât să formeze un nou colectiv muzical în fruntea căruia se va afla micuța Amelia Uzun.

Fondatorul trupei Tharmis vrea să-i creeze fiicei sale propriul colectiv muzical. Cu această ocazie, a publicat pe pagina sa personală de Facebook un mesaj în care invită toți copiii talentați cu vârsta de până la 11 ani, să participe la un casting unde vor fi selectați membrii unui nou band care se va numi „LIA”.

„Se anunță casting pentru formarea unui nou colectiv muzical. Pe data de 2 și 3 februarie, între orele 15:00-20:00 pe adresa Calea Ieșilor 10, în incinta clubului sportiv de dansuri „Just Friends Dance Academy". Este nevoie de copii cu studii muzicale cu vârsta cuprinsă până la 11 ani, care cântă la tobe, bass chitară, chitară solo, clape, saxofon, vioară, trompetă, acordeon, clarinet”, a anunțat interpretul.

Cert este faptul că vocea și talentul Ameliei Uzun, a reușit să topească inimile a milioane de oameni. Pe internet a fost postată evoluția micuței din cadrul concertului „Iute Foc”, care s-a desfășurat la Palatul Național „Nicolae Sulac”, unde micuța a interpretat o piesă în ebraică „Til eat tamar” (צל עץ תמר), fiind acompaniată de orchestra „Tharmis”. Prestația Ameliei Uzun a fost de-a dreptul fenomenală, reușind să adune foarte multe aprecieri și de peste hotarele țării.

Mai nou, datorită internetului micuța Amelia de numai 6 ani, a reușit să ajungă vedetă chiar și în Israel. Fapt pentru care, prezentatorii unui show matinal de acolo i-au contactat prin telefon pe Amelia și pe tatăl său.

„Amelia a cântat această piesă pentru prima dată la concertul meu „Iute foc” și după prestația ei multă lume s-a ridicat în picioare, multă lume a plâns”, a menționat prin telefon, Valentin Uzun.

Tot în cadrul aceleiași intervenții telefonice, Valentin Uzun a declarat că în luna martie sau aprilie curent vor merge în Israel pentru a susține și acolo un concert.

Foto: Captură video; facebook.com

Adaugă comentariu