(VIDEO) Fiica lui Jasmin calcă pe urmele mamei și vrea să devină cântăreață

(VIDEO) Fiica lui Jasmin calcă pe urmele mamei și vrea să devină cântăreață

Surcica nu sare departe de trunchi! Fiica interpretei ruse, Jasmin, calcă pe urmele mamei și visează să devină și ea cântăreață. Micuța Margarita a debutat săptămâna trecută într-un concert în Rusia, unde a interpretat o piesă în duet cu mama sa.

Săptămâna trecută, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Jasmin împreună cu fiica sa, Margarita, au cântat în duet piesa „Счастливая песня” (Un cântec vesel), în cadrul unui concert desfășurat în Rusia. Se pare Jasmin e foarte mândră de fiica sa și o susține în toate pornirile. Acest lucru l-a declarat însăși Jasmin prin intermediul unei postări în mediul virtual.

„Micuța mea Margarita a evoluat în cadrul concertului în cinstea Zilei Protecției Copilului în sala de concerte din Rusia. Am impresia că mai ieri te-ai născut și aproape că încăpeai în palmele mele, iar astăzi ești atât de matură. Mă mândresc cu tine, fiica mea”, a declarat Jasmin.

Pentru evoluția din cadrul acelui concert, cântăreața împreună cu fiica sa au ales să poarte ținute semnate de unul dintre designerii rușii, Oxana Samoilova. Cât despre melodia interpretată, muzica a fost semnată de Victor Bourosu, Kotoi Alexandru-Florin și Moupondo Mika, iar textul a fost scris de Irina Sekaceva.

 

Amintim că interpreta Jasmin este căsătorită cu omul de afaceri și primarul orașului Orhei, Ilan Shor. Aceștia au împreună doi copii, un băiețel pe nume Miron, în vârstă de un anișor, și o fetiță pe nume Margarita, în vârstă de 4 anișori. Cântăreața mai are încă un fiu dintr-o relație anterioară. 

Foto: instagram.com; capură video; Video: youtube.com

Adaugă comentariu