Bloggerița Gabriella Damir a dezvăluit că zeci de moldovence au fost desfigurate la un salon de frumusețe din capitală

Bloggerița Gabriella Damir a dezvăluit că zeci de moldovence au fost desfigurate la un salon de frumusețe din capitală

Gabriella Damir, fashion bloggeriță și fiica interpretei Larisa Busuioc și a omului de afaceri Dorin Damir, a vorbit pe contul său de Instagram despre o situație revoltătoare – mai multe moldovence s-ar fi pomenit fie cu buzele desfigurate, fie cu probleme apărute de-a lungul anilor din cauza că în buze li s-ar fi injectat nu acid hialuronic, ci bio polimer – o substanță periculoasă.

Zugo.md scrie că Gabriella Damir a povestit într-un live pe Instagram despre procedura pe care a făcut-o la salonul „Laboratorul frumuseții” pe când avea 15 ani. Observând că buzele sale nu mai au forma de altă dată, Gabriela Damir a consultat mai mulți medici și cosmetologi care i-au confirmat că substanța pe care o are în buze este, de fapt, bio polimer, și nu acid hialuronic. Acum, pentru a scoate din buze lichidul periculos, femeile sunt nevoite să cheltuiască chiar și 5000 de euro pentru operații la medici calificați de peste hotare.

Între timp, Gabriella publică pe contul său de facebook tot mai multe screen-uri cu mesaje de la zeci de femei care povestesc prin ce au trecut după aceeași procedură de mărire a buzelor la salonul menționat. Vedeți mai jos imagini publicate de bloggeriță:

 

Sursa: instagram.com/gabrielladamir; facebook.com/gabriella.damir

Adaugă comentariu