Crema SUNLIGHT SPF 50+ protejează eficient pielea împotriva razelor solare

Crema SUNLIGHT SPF 50+ protejează eficient pielea împotriva razelor solare

Fiecare din noi ne dorim o piele bronzată și catifelată, mai ales în perioada sezonului estival. Un bronz uniform și natural se obține doar sub acțiunea razelor solare, iar pentru a evita consecințele nedorite trebuie să folosim o cremă de protecție cu SPF (factor de protecție solară).

Radiațiile solare pot provoca cancerul de piele, alergii, îmbătrânirea prematură a pielii, deficiențe imunitare și alte probleme grave de sănătate. Unele dintre efectele radiațiilor solare pe termen scurt sunt: inflamațiile, eritemul, edemul, hiperpigmentarea, arsurile și diverse leziuni ale pielii. Pe lângă efectele posibile pe termen scurt, trebuie să luăm în considerare și efectele pe termen lung, cum ar fi: degradarea sistemului imunitar, degradarea ADN-ului celular, îmbătrânirea accelerată. 

Razele ultraviolete numite și raze UV, sunt emise de soare peste tot în jurul nostru. Expunerea intensă la razele UV dăunează corpului omenesc, ele declanșează reacții foto-chimice care afectează pielea și părul. Razele UVA reprezintă 95% dintre razele ultraviolete care ating suprafața pământului, acestea penetrează pielea mai profund decât razele UVB, acționând negativ asupra pielii.

Radiațiile în infraroșu (IR) încălzesc pielea și generează cei mai mulți radicali liberi. 65% din radiațiile în infraroșu apropiat (IR-A) penetrează epidermul și dermul atingând țesutul subcutanat. Anume radiațiile în infraroșu îmbătrânesc prematur pielea.  

Pentru o protecție solară foarte ridicată îți recomandăm să folosești Crema hidratantă pentru față SUNLIGHT SPF 50+

 

Crema are un miros plăcut și este hipoalergenică. Ea hidratează și protejează pielea sensibilă de efectele nocive ale radiațiilor solare. Cu o textură lejeră și catifelată, crema asigură protecție față de razele UVA, UVB, IR, inclusiv și în apă. De asemenea, protejează ADN-ul celular, are proprietăți anti-inflamatorii și imuno-modulatoare. Previne îmbătrânirea prematură a pielii, nu conţine parabeni și nu lasă urme albe.

Se aplică pe față, gât și decolteu pe pielea umedă sau uscată. De regulă, trebuie aplicată  dimineața și înaintea expunerii la soare, reînnoind frecvent aplicarea. 

Adaugă comentariu