O siluetă perfectă și o sănătate de fier - într-o singură capsulă

O siluetă perfectă și o sănătate de fier - într-o singură capsulă

Fiecare femeie visează la o siluetă perfectă, iar odată cu încălzirea vremii, această dorinţă se “acutizează”. Şi pentru că multe dintre noi ne confruntăm cu o lipsă cronică de timp, care nu ne permite să facem sport sau să ţinem diete, brandul numărul I din Italia, producător de cosmetică și suplimente alimentare de cea mai înaltă calitate “Equilibra” vine cu soluţia, care a ajutat deja mii de femei din Europa să scape de kilogramele în plus.

Equilibra  Cafea Verde

Cafeaua verde marca “Equilibra” a ajuns la noi în ţară într-o formulă îmbunătăţită. Efectul sporit pe care-l asigură cafeaua verde ţine de intensificarea celor două mecanisme principale ale organismului, care susțin scăderea în greutate: stimularea arderii grăsimilor şi producerea de energie la nivel celular prin metabolizarea grăsimilor.

În plus, “Equilibra Cafea Verde” contribuie la atenuarea poftei de mâncare, stimulează procesul de detoxifiere a organismului şi contribuie la eliminarea substanțelor toxice din organism. O femeie care îşi doreşte să slăbească ar trebui să bea patru capsule în zi, sau cel puţin două, în prima parte a zilei.

Equilibra Cellu-Light cu pulpă de ananas.

Cu toate ştim cât de benefice sunt curele de slăbire cu ananas, care ajută la “topirea” kilogramelor în timp record. “Equilibra” oferă aceeaşi dietă cu pulpe de ananas, doar că sub formă de capsule. Rezultatul? Favorizează o digestie mai bună a alimentelor, creează o senzație de sațietate, are efect diuretic, dizolvă și elimină toxinele din organism, stimulează circulația limfatică pericelulară, contribuie la buna funcţionare a proceselor metabolice etc.

Femeile care vor procura “Equilibra Cellu-Light” trebuie să ţină cont de faptul că alimentația este foarte importantă atunci când îşi doresc să slăbească! Este indicat să evite dulciurile, grăsimile saturate și să consume, în special, alimente bogate în fibre și antioxidanți.

Equilibra Gambo d’Ananas cu pulpă de ananas

Diferenţa dintre “Equilibra Cellu-Light” şi “Equilibra Gambo d’Ananas” este în bromelina care se conţine în cel din urmă. Bromelina este o substanţă care ajută la arderea grăsimilor și este foarte eficientă împotriva celulitei. Conține enzime care accelerează metabolismul şi diminuează pofta de mâncare. “Equilibra Gambo d’Ananas” este bogat în vitamine și minerale, printre care și fierul, cunoscut pentru producerea globulelor roşii, care transportă oxigenul prin corp.

Femeile care doresc să facă o cură de slăbire pentru a arăta fenomenal în această primăvară, trebuie să facă o alegere între “Equilibra Cellu-Light cu pulpă de ananas” şi “Equilibra Gambo d’Ananas”, în dependenţă de problema cu care se confruntă: kilograme în plus sau celulită. Ca şi în cazul suplimentelor” Equilibra Cafea Verde”, se recomandă a fi consumate câte 4 capsule din suplimentul ales, pe zi.

Mai stai la dubii? Exemplele femeilor care au slăbit simţitor datorită suplimentelor “Equilibra” demontrează că  rezultatele nu vor întârzia să apară chiar din prima săptămână. 

Găsiți produsele Equilibra în rețeaua „Farmacia Familiei”.

P

Adaugă comentariu