Remediul perfect pentru pielea uscată și dermatita atopică

Remediul perfect pentru pielea uscată și dermatita atopică

Trecerea de la temperaturile crescute de vară la cele extrem de scăzute de toamnă şi iarnă reprezintă un moment sensibil pentru pielea noastră delicată. Multe femei, dar şi copiii, se confruntă în această perioadă cu pielea uscată, însoţită de roşeaţă, mâncărime, senzaţie de înţepătură şi arsură.

Foarte important în reducerea puseelor de erupție este folosirea regulată a cremelor emoliente şi evitarea contactului cu alergenii. De asemenea, este bine de ştiut că săpunurile astringente şi antibioticele topice sau orale afectează echilibrul pH-ului pielii.

Pielea uscată este o sursă de discomfort, iar atunci când vorbim despre copii sau bebeluși, discomfortul este mult mai accentuat. Aspră la atingere, pielea își pierde catifelarea și devine din ce în ce mai sensibilă. Este o problemă foarte des întâlnită în sezonul rece, însă pentru persoanele/copiii predispuși la atopie, este o problemă constantă de-a lungul anului.

Ivatherm vine în ajutor cu un concept revoluționar de hidratare, fară parfum, și care este dedicat în special bebelușilor. Majoritatea mamelor ne-au mărturisit că după ce au încercat produsele le-au adăugat în rutina lor zilnică de îngrijire.

Gama Ivahidra+ are la bază conceptul hidratării pielii în profunzime, pornind de la descoperirea aquaporinelor, premiată cu premiul Nobel în 2003.

Orice proces de îngrijire a pielii începe de la curățare. Gelul de spălare IVAHIDRA+, fără parabeni, non-detergent și hidratant, este opțiunea cea mai sigură. Este recomandat în igiena zilnică a pielii uscate, foarte uscate și atopice - pentru față, mâini și corp.

Crema pentru corp IVAHIDRA+ asigură hidratarea profundă datorită ingredientelor sale. Conține: Aquaphyline®, extras din panseluțe sălbatice, are un puternic efect de hidratare prin două mecanisme: creșterea producției de apă și limitarea pierderii acesteia. Untul de Karité contribuie la hidratarea și nutriția pielii prin aportul de vitamine și acizi grași esențiali care măresc suplețea straturilor celulare. Alfabisabolol – ingredient natural cu puternic efect antiinflamator și antibacterian. Apa termală Herculane atenuează iritațiile și catifelează pielea prin proprietățile ei calmante și antiiritante.

IVAHIDRA+ cremă pentru față este fără parfum, prezentată într-un tub de 40 ml care asigură păstrarea cremei în condiții de igienă corespunzătoare pe tot parcursul folosirii ei, este remediul cel mai bun împotriva pielii foarte uscate. Dintre ingredientele sale (Aquaphyline, Alfabisabolol, Untul de Karite, Uleiul de Jojoba, Apa termală Herculane) cu calități hidratante, antibacteriene, antiinflamatoare și nutritive, ne îndreptăm mai mult asupra unuia singur: uleiul de Jojoba. Extras din semințele fructului arborelui de Jojoba (Buxus chinensis), este un ulei extrem de bine tolerat de piele. Are însușiri antibacteriene, hidratante, antiinflamatorii și redă echilibrul secreției de sebum al pielii. Foarte emolient, pătrunde adânc în piele, fiind un remediu natural pentru tenul iritabil și pielea foarte uscată.

Alege IVAHIDRA+ pentru o piele catifelată și elastică chiar și în condiții climatice extreme!

Foto simbol: blog.joli-bebe.ro

Adaugă comentariu