Soluția ideală și verificată pentru a scăpa de cicatrici

Soluția ideală și verificată pentru a scăpa de cicatrici

Cicaderm Spray este un produs reparator ce accelerează vindecarea leziunilor din zone greu accesibile, exudative, cu pierdere de substanță și reduce riscul formării cicatricelor.

Condiționarea sub forma de spray îl face foarte ușor de administrat pe zone greu accesibile sau care nu suportă atingere și elimină riscul contaminării produsului în timpul manevrei de administrare.

Este ideal pentru repararea rapidă a leziunilor umede ale pielii, leziunilor din zonele greu accesibile (pliuri), dermatita de scutec, varicelă, leziunilor cu pierdere de substanță, arii de macerație, leziunilor care nu suportă atingere, post intervenții dermatologice (laser, peeling, dermabraziune, microneedling) sau post microchirurgie dermatologică.

 

Datorită ingredientelor active cu proprietăți astringente și sicative absoarbe exudatul facilitând vindecarea rapidă, cu efect intens antibacterian, antimicrobian și antiinflamator.

Extrasul de Mimosa Tenuiflora, denumit și «arborele pielii» acționează în toate fazele vindecării pielii, calmează și reduce riscul formării cicatricelor.

Oxidul de zinc și Smectita (argilă de origine naturală) protejează pielea lezată, previne inflamația,  absoarbe exudatul și favorizează regenerarea pielii.

Sulfatul de Cu și Zn și SymDiol® 68T acționeaza sinergic pentru un efect anti-microbian și antifungic cu spectru larg.

Apa termală Herculane calmează și decongestionează pielea.

Glicerina limitează pierderile transepidermice de apă și asigură confortul epidermei.

 

Se aplică de 2 ori pe zi sau ori de câte ori este nevoie.

Cicaderm spray este extrem de bine tolerat chiar și de pacienții cu leziuni extinse si se aplică ușor.

Cicaderm spray este ideal pentru fazele incipiente ale vindecării. Se recomandă continuarea tratamentului cu Cicaderm Cremă.  De asemenea, se recomandă în dermatita de scutec, varicelă, pliuri, post intervenții.

Descoperă produsul în Farmacia Familiei cu -20% reducere.

Foto simbol de copertă: kizlarsoruyor.com

Adaugă comentariu