Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

O minoră a fost preluată de medici direct din stradă. Doi băieți i-ar fi amestecat droguri în cafea

O minoră a fost preluată de medici direct din stradă. Doi băieți i-ar fi amestecat droguri în cafea

Incident cu semne de întrebare, în Chișinău (Republica Moldova). O minoră de 13 ani a fost preluată de ambulanță după ce i s-ar fi făcut rău în adiacentul Gării Centrale din capitală. Martorii spun că fata ar fi servit cu doi tineri o cafea și se pare că ei i-ar fi amestecat ceva în băutură, transmite echipa.md

Primii care au observat minora au fost agenții de securitate ce se aflau în preajmă, dar și un echipaj de carabinieri. Aceștia au intervenit imediat pentru a-i oferi copilei ajutor. De asemenea, la fața locului au intervenit și polițiștii, dar și medicii cu ambulanța.

Medicii de pe ambulanță, care au examinat copila la fața locului spun că vizual copila ar avea semnele unei intoxicații cu alcool sau. Copila a fost transportată ulterior la Institutul Mamei și a Copilului.

„La internare, pacienta prezenta o stare de dezorientare, specifică unei stări de ebrietate. 00.53 – 01.02 Pacienta nu se află în stare gravă, dar a fost readresată pentru consultații și îngrijiri în secția de toxicologie”, informează Maxim Cazacu, purtător de cuvânt, Institutul Mamei și a Copilului.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă al IGC, Tatiana Pîrlog, înainte de a fi dusă la spital, minora ar fi declarat carabinierilor că în timp ce aștepta microbuzul s-ar fi întâlnit cu doi tineri și au mers împreună să servească o cafea, lucru confirmat și de martori. Imediat cum minora a început să se simtă rău, necunoscuții ar fi dispărut.

Despre caz au fost anunțați și părinții, care declară că fiica lor este una exemplară și nu putea să consume narcotice benevol, versiunea preliminară fiind că băieții i-ar fi amestecat narcotice în cafea.

Această versiune urmează a fi investigată de poliție.

Share:

Articole recomandate