20 de modele de aranjare pentru masa de Paște

20 de modele de aranjare pentru masa de Paște

Sărbătoarea Paștelui se apropie cu pași repezi. Dacă nu ați început curățenia de primăvară, acum e momentul potrivit. E timpul să vă descotorosiți de tot ceea ce ați acumulat peste iarnă, să lăsați aerul primăverii să pătrundă în fiecare cotlon al casei și să vă pregătiți de zilele lungi și senine ale anotimpului cald.

De Paște, întreaga natură reînvie pentru a ne încânta privirile și simțurile cu aromele fiecărei flori și plante. Bucuria acestei sărbători vine an de an și în casele noastre și se cuvine să o întâmpinăm într-un mod cât mai estetic.

Masa de Paște este momentul cel mai așteptat de fiecare gospodină și mai ales de membrii familiei ei. Este un punct de interes, întrucât masa îmbelșugată cu bunătăți îi adună laolaltă pe toți. Însă, înainte de a fi îmbelșugată, masa trebuie să arate bine și vizual.

 

Profitați la maximum de primăvară și de florile colorate și înmiresmate; o vază cu flori va aduce prospețime și va înveseli atmosfera. Deși simbolul iepurașului pascal ține mai mult de cultura occidentală, acest tip de decorațiuni au fost introduse treptat, treptat și în casele noastre într-o formă sau alta.

 

Culorile pastelate înseamnă primăvară, bucurie, stare de bine. De aceea, folosiți-le și voi în amenajarea decorului pascal atât pentru casă cât și pentru aranjarea mesei. Rozul, galbenul pal, verdele crud, albastru bleu sunt câteva dintre culorile recomandate. Folosiți fețe de masă colorate sau albe pur și simplu, accentuând ulterior prin alte decorațiuni, cum ar fi șervețele de bumbac sau șervețele de hârtie colorate cu diverse simboluri specifice acestei sărbători. Bineînțeles, ouăle vopsite se numără printre vedetele mesei. Pentru deliciul copiilor, puteți adăuga și ouă de ciocolată sau iepurași de ciocolată.

 

Nu uitați de lumânări pentru un decor desăvârșit pentru masa de Paște. Pentru a vă veni în ajutor, în galerie, veți regăsi modele de aranjare a mesei din care vă puteți inspira pentru propriul decor.

Sursa: povesteacasei.ro, pinterest.com

 

 

Adaugă comentariu