Învaţă să faci cele mai exclusiviste haine cu Studio Atelier

Învaţă să faci cele mai exclusiviste haine cu Studio Atelier

Ceea ce purtăm este modul în care ne prezentăm lumii. Deseori hainele ne pot exprima individualitatea, indiferent dacă alegem să ne îmbrăcăm casual, ceva mai serios sau formal, pentru unele dăm mai puţini bani, pentru altele cheltuim până-n ultimul bănuţ, toate doar pentru a fi exclusiviste. Or, noi femeile suntem create pentru frumos, iar frumosul bate la buzunar, mai ales în societatea în care trăim.

Ce-ar fi să-ţi creezi singură hainele? Le-ai putea concepe şi coase exclusiv pentru tine, calitativ, frumos şi mai ieftin decât în magazine. Sau poate cu timpul vei vrea să devii un designer vestimentar şi să calci pe urmele celebrilor creatori de modă, numele cărora au rezonanță în întreaga lume?

Școala „Studio Atelier” este locul potrivit dacă vrei să intri în minunata lume a modei. Absolvind oricare dintre cursurile organizate de atelier, vei obţine o diplomă de specialitate în română, cu traducere în limba engleză, asta în caz că te hotărăşti să faci carieră în domeniu.

În cadrul cursurilor vei învăța nu doar să iei măsurile corect, să proiectezi tipare, să croieşti și să coşi haine, să foloseşti maşinile de cusut corect, dar mai ai oportunitatea şi de a obține cunoștințe în domeniul țesăturilor.

Avantajele pentru care poţi alege cursurile ,,Studio Atelier" le reprezintă grupurile mici, program convenabil, echipament modern pentru cusut, politică de prețuri flexibilă. În cadrul cursului fiecare elev elaborează o colecţie din 4-7 piese vestimentare - o rochie, o cămaşă, o pereche de pantaloni sau un sacou.

La școală învață persoane de 12, dar și de 56 de ani, deci nu există limite de vârstă. Interesul pentru acest domeniu este prezent la mulți. Cursul durează 3 - 4 luni, costul acestuia e de 3 mii de lei (suma poate fi achitată în rate), iar dacă te grăbeşti să te înscrii la cursul de croitorie în perioada 21-26 martie, atunci vei beneficia garantat de o reducere de -20%. La fel, poţi lua cu tine două persoane și profită de o lună de instruire practică, gratuită. Lecțiile au loc de trei ori pe săptămână, a câte 2 ore fiecare. Program: luni, miercuri și vineri sau marți, joi și sâmbătă.

„Nu va temeţi de perfecţiune, n-o s-o atingeţi niciodată!", spunea Salvador Dali. Aşa că faceţi schimbări, învăţaţi lucruri noi, atingeţi domenii de activitate complet necunoscute!

 

Contacte: 

Telefon: 0690 39 918

Adresa: Chișinău, str. Academiei 11/2

Facebook: Studio Atelier

Adaugă comentariu