Beatrice Sava – cel mai frumos vis al părinților

Beatrice Sava – cel mai frumos vis al părinților

Cea mai frumoasă călătorie în destinul unei femei este fiica ei. Prin ea își realizează visele și își valorifică dragostea. Oriunde ar pleca, oricâți ani ar trece, mama rămâne unica destinație spre care fiica va avea mereu bilet.

Beatrice Sava a ales cea mai frumoasă destinație, acum 2 ani, când a decis să vină în viața Elenei Vornic. A pus în valiză multă fericire și multe vise colorate pentru mămica și tăticul ei și a pornit la drum. Părinții au întâlnit-o cu promisiunea de ai arăta această lume minunată și ai transforma fiecare clipă într-o amintire frumoasă și plină de cele mai deosebite emoții.

Așa a început frumoasă călătorie a prințesei Beatrice în lumea mamei și a lui tati. Fiecare dimineață a început să fie mai luminoasă și mai veselă, zilele au căpătat multă melodicitate datorită glasului cristalin al micuței, iar serile au început să scrie altfel de vise, cu prinți și prințese, cu zâne și flori.

Plecările și revenirile lui tati de la serviciu au devenit o adevărata avalanșă de emoții, iar sărbătorile – un motiv în plus de a arăta noului membru al familiei destinații de vis și locuri care să creeze amintiri.

Imediat ce a împlinit 8 luni, Beatrice a făcut cunoștință cu magia călătoriilor la propriu. Timp de un an a călătorit împreună cu părinții în mai multe orașe ale lumii și, chiar dacă acum nu înțelege, a adunat frumoase amintiri pentru viitor.

Cumințică și obișnuită cu escapadele în orașe frumoase, nu face capricii nici chiar dacă are de călătorit peste 20 de ore cu mașina.

Fiecare filă din cartea lui Beatrice era regizată de mami în cel mai deosebit și frumos mod, astfel încât fiecare amintire să aibă o poveste, precum cele din cărțile cu prințese.

Beatrice adoră cărțile și... oglinda. Îi place să cocheteze în fața ei și chiar o roagă pe mami să-i facă fotografii. Uneori mai improvizează câte o pictură abstractă cu ruj pe oglindă, dar asta doar ca să-i arate lui tati (arhitect de profesie) că îi place să picteze și nu doar pe foaie cu creionașele.

De curând, Beatrice a devenit soră mai mare. Noi emoții și o avalanșă de pupicuri s-au revărsat peste micuța Amelia. Surioara mai mare o iubește foarte mult și o ajută cu mare drag pe mămica la treburile cu mezina.

Viitorul copiilor depinde de părinți. Ei sunt cei care îi arată cât de frumos poate fi viitorul, oferindu-i exemple proprii. Elena și Alexandru vor să le ofere Beatriciei și Ameliei un viitor cu multe amintiri frumoase despre copilărie și fac tot posibilul să le vadă mereu zâmbind.

 

Foto:  instagram lenna_vornic

 

 

Adaugă comentariu

Închide