Evelina-Maria Macrinici – o surpriză a destinului!

Evelina-Maria Macrinici – o surpriză a destinului!

Există ceva mai de preț decât comorile și mai așteptat decât primăvara. Este ceea ce nu are preț, dar valorează o viață de om. Copiii sunt binecuvântarea lui Dumnezeu și bogăția oricărei familii! Iar când copii vin în viața părinților, drept o surpriză a destinului, fericirea nu poate fi exprimată în cuvinte.

Evelina-Maria Macrinici a așteptat ca frații ei mai mari să treacă cu bine de majorat, ca să își bucure din nou părinții Elena și Vasile, cu prezența să. O mică prințesă cu ochi mari și zâmbetul luminos, a readus strălucirea și emoțiile pe chipurile adulților și sentimente deosebit de tandre în sufletul fraților. A venit pe neașteptate, dar a adus o bucurie enormă, mai ales tăticului, care nu o scapă din ochi și din brațe. Este bombonica ce îi cucerește pe toți și nu ezită să dăruie zâmbete tuturor. Și pentru că știe că părinților le trebuie timp ca să își amintească cum se alină și se alintă un bebe, Evelina este tare cumințică și ascultătoare. Papă bine, doarme și mai bine, iar când trebuie de făcut ochi dulci, o face cu plăcere. Chiar dacă are doar 4 luni, s-a lăsat fotografiată și admirată de aparatul foto mai bine de o oră.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mezina casei, Evelina-Maria, alături de părinți și frați, este felicitată de către nanii Ecaterina, Anastasia și Vasile. Ei vor să o vadă mereu așa dulce, zâmbitoare și veselă ca un clopoțel. Să bucure zilnic părinții și pe cei dragi. Să devină o prințesă adevărată, iar nanii vor fi mereu alături.

La mulți ani!

Decor: Black Cat studio

Fotograf: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Adaugă comentariu