La Mulţi Ani, Kătălin Derevlenco!

La Mulţi Ani, Kătălin Derevlenco!

Pentru Kătălin fiecare zi e o descoperire, o nouă ocazie de a cerceta lumea care îl înconjoară, ori toate lucrurile noi îl fascinează la propriu. E un copilaș energic, năzbâtios și încăpățânat.Obține cu ușurință tot ce își dorește și este foarte greu de convins odată ce refuză ceva. Pentru că este unicul odoraș din familie, își permite să fie un pic mai alintat și să facă doar ceea ce își dorește.

Kătălin a fost un copil așteptat, iar venirea lui pe lume a adus fericire și împlinire în sufletele părinților săi, iar ăsta e și unul dintre motivele pentru care i se oferă tot ce își dorește. Părinții îl înconjoară cu atenția lor și îi demontrează zilnic că el e centrul universului lor. Împreună cu mama care este jurnalistul casei, Kătălin învață să vorbească corect și încearcă să recite poezii, iar de la tata, Kătălin a moștenit pasiunea pentru noile tehnologii, doar că pasiunea lui se manifestă în mod diferit – în timp ce Kătălin strică telefoanele și tabletele, tata le repară.

La fel ca și majoritatea copiilor, Kătălin este matinal, iar la 7 dimineața reușește deja să îi trezească pe toți ai casei. Îi plac foarte mult desenele animate, muzica și baloanele, însă cel mai mult este pasionat de cunoașterea a cât mai multe lucruri noi. Îi place să fie lăudat pentru orice ar face, căci vrea să se simtă iubit și ocrotit.

La 7 aprilie, Kătălin a împlinit doi anișori, iar acestă felicitare este un mic cadou din partea părinților, care îi doresc să fie ager, energic și optimist la fel cum e și acum. Îi urează tot binele din lume,viața să-i fie precum copilăria, iar oamenii care îl iubesc cel mai mult să-i fie mereu aproape. La mulți ani, Kătălin!

Fotografii: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Adaugă comentariu