La Mulţi Ani, Sofia Coban!

La Mulţi Ani, Sofia Coban!

Elena și Dumitru și-au dorit cu multă ardoare un copil, nu conta pentru ei dacă va fi fetiță sau băiețel, important era să fie un copilaș sănătos. Încă din primele luni de sarcină, Elena a fost sigură că în burtica ei crește o fetiță și atunci bucuria lor a fost la superlativ. La 14 martie, Sofia a împlinit un anișor, iar bucuria părinților și rudelor nu a avut margini. 

Sofica, așa cum o dezmiardă cei dragi, este o fetiță activă încă din burtică. Face năzdrăvănii de la 3 lunișoare, iar acum că a învățat să meargă, are grijă să le facă viața părinților și mai interesantă. Este un auraș blond cu ochișorii albaștri, forma cărora a moștenit-o de la mama, iar buzele sunt ale tatei. E o bolfoșică dulce cu strungăreață și chip angelic. Odată ce deschide ochișorii dimineața, îi place nespus de mult să asculte muzică la TV și reușește să trezească toată casa, poate pentru că mama cânta la karoke în timpul sarcinii.

Sofia este scumpă la pupici, în schimb, atunci când vede icoane, le sărută, iar apoi le pune la loc. Unul din locurile sale preferate este biserica, acolo unde îi place să asculte corul bisericesc. Dragoste pentru biserică și pentru muzică a moștenit-o de la părinți, care au cântat în corul catedralei. Pe lângă muzică, Sofica este pasionată și de lectură, iar faptul că nu cunoaște încă alfabetul, nu o împiedică să răsfoiască cărțuliile cu mult interes și să născocească istoriare.

Cu ocazia zilei sale de naștere, bunicii Teodosia și Alexandru, dar și unchiul Nicolae, îi urează multă fericire și sănătate. Sunt foarte bucuroși să îi fie aproape şi să se bucure împreună de micile realizări ale fetiţei. Se bucură mai ales bunicuţa, care plămădeşte aluat împreună cu nepoțica sa și își împarte bijuteriile. La urările de bine se alătură și părinții care își doresc ca Sofica să fie sănătoasă și îi promit că indiferent de cum vor evolua lucrurile pe parcursul vieții, ei o vor susține necondiționat și vor face tot posibilul ca să o ajută ca să aibă toate cele necesare și să fie un copil împlinit!

Fotografii: Foto d'Or

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Adaugă comentariu

Închide