Maxim și Matei Bondarenco, fericire la pătrat!

Maxim și Matei Bondarenco, fericire la pătrat!

Le-a dat viață și i-a înconjurat cu toată dragostea și bunătatea, pentru că sunt tot ce are ea mai scump pe lume. E suficient să îi privească pentru câteva clipe şi chipul i se luminează...

Galina este mămica care se bucură de fericire la pătrat, pentru că are doi băieți gemeni care îi fac viața mai frumoasă. Le-a ales numele încă de atunci când a aflat că are în burtică doi băieței. Maxim și Matei - numele nu au fost alese întâmplător, Maxim semnificând din latină "cel mai mare”, iar Matei – “om dăruit de Dumnezeu”. Dacă ar fi să compilăm cele două semnificații ar rezulta o caracterizare succintă a celor doi puști - “cel mai mare și bun dar dumnezeiesc”.

Gemenii au apărut în scena vieții mai devreme decât se aștepta, astfel că la cea de-a 34 săptămână le-a văzut chipurile dulci pentru prima dată. Deși sunt gemeni, cei doi gugunei, așa cum îi dezmiardă mama, sunt foarte diferiți atât fizic cât și la caracter.

MAXIM este o replică a mamei și are un caaracter puternic, obținând tot ce își dorește indiferent de obstacole. Pentru Maxim supărarea nu durează prea mult, iar veselia este primordială, astfel că acesta și-a primit titlul de “chipărușul echipei”, dar și “fetița mamei” pentru că este un bobocel dulce și drăgălaș.

MATEI la rândul său este alinarea și duioșia mamei, un prichindel căruia îi place să fie pupat și drăgostit cât e ziua de lungă. Deși e mai liniștit și mai reținut decât frățiorul său, zodia Leu l-a înzestrat cu un caracter  la fel de puternic.

 

 

Deși sunt diferiți, gemenii au o relație strânsă și unică. Țin mult unul la celălalt și chiar dacă uneori nu prea reușesc să împartă jucăriile, mami se străduie să le cumpere jucării identice astfel încât certurile să fie evitate. Dacă unul cere un biscuit, nu va uita să ia și pentru frățiorul său, dacă unul nu merge la grădiniță, celălalt nu îl părăsește, astfel că încearcă să fie mereu aproape unul de celălalt. Amândurora le place să construiască căsuțe și parcări din piese Lego, să se joace cu nisipul Kinetic și să se plimbe prin parc cu tricicleta sau motocicleta.

La 25 iulie, Matei și Maxim împlinesc 3 ani, iar în acest răstimp au trăit multe momente frumoase alături de mămica lor. Cel mai des își amintesc de călătoriile la Barcelona unde merg în vizită la bunicii lor, care îi iubesc nespus de mult pe amândoi. Tot acolo vor sărbători și împlinirea celor 3 ani, împreună cu bunicul Valentin și bunica Eugenia. Mama le va organiza și o mica petrecere alături de prieteni, iar pentru prima data în acest an alături le vor fi și colegii de grădiniță.

 

Mămica lor îi iubește nespus de mult, iar cu ocazia zilei lor de naștere, le-a scris și câteva versuri:

Sunt mamă de Gugunei,

Un Maxim și un Matei.

Cu numele lor pe buze

Zi de zi eu mă trezesc

Şi mă bucur că Dumnezeu m-a ales pe mine

Să fim un univers plin de iubire.

Când mă culc rostesc o rugăciune:

Sunt Mamă și nu ar trebui să-mi fie frică,

Țin minte, trebuie să respir

Cu numele lor pe buze.

 

La mulți ani, dragii mamei copilași!

 


 

Fotografii: Foto d'Or

Loc: Garden Palace

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Adaugă comentariu