Rebeca Bosca – albinuța cu zâmbetul ca mierea!

Rebeca Bosca – albinuța cu zâmbetul ca mierea!

Un bobocel de floare cu zâmbetul dulce ca mierea și privire cuceritoare! Rebecuța se numește și de mai bine de un an a făcut mai fericită și împlinită familia Bosca.

De atunci, mami și tati nu o scapă din ochi, încercând să-i ofere o copilărie frumoasă, dar mai ales plină de dragoste. Tati nu pierde o clipă fără să o răsfețe, iar somnicul de seară este mult mai dulce în brațele lui. Este prințesa lui tata și puiuțul mamei. Deja de la acestă vârstă, mami o învață să asorteze cu gust hăinuțele, mai ales cele pe care le croșetează cu atâta dragoste, exclusiv pentru ea.

Rebecuța-albinuța îi zic bunicii, pentru că nu stă locului o secundă. Chiar dacă încă nu merge singurică, doar de mânuță cu cei dragi sau având ceva ca suport, mica exploratoare vrea să afle cât mai multe despre lumea ce o înconjoară. Adoră să “numere” petalele de flori, până nu rămâne nici una din tot buchetul și nu scapă nici o ocazie să guste fructele de sezon.

Rebeca are și o prietenă adevărată și un părtaș devotat la șotii, Ilinca, alături de care plimbările sunt mai vesele. Iar când mica albinuță obosește, preferă să privească desene animate. Încă nu are o listă mare de preferințe la acest capitol, dar două desene o țin sigur nemișcată câteva minute. Acestea sunt – Chuggington și Spărgătorul de nuci.

La sfârșitul lunii iulie, Rebecuța a împlinit un anișor. Deși părinții nu i-au organizat o petrecere fastuoasă, mica prințesă și-a sărbătorit prima aniversare cu multe emoții și surprize... pe plajă! Soarele, marea și nisipul a fost decorul perfect pentru o ea. Pe lângă jucării și posibilitatea de a cunoaște marea, părinții i-au adus în dar și o sesiune foto, despre care să-i poveastească cu mult drag peste ani.

Mămica Victoria și tăticul Ion, vor să o vadă mereu zâmbind și vor face tot ce le stă în puteri ca drumul ei să fie presărat doar cu flori!

Fotografii: Foto d'Or

Loc: Garden Palace

Vedeţi mai multe SESIUNI FOTO şi mai multe FELICITĂRI

Telefonează la 069571563 pentru a afla cum poţi face o sesiune foto pentru copilaşul tău!

Adaugă comentariu