O femeie a născut noaptea pe iarbă după ce un taximetrist ar fi refuzat s-o ducă la spital

O femeie a născut noaptea pe iarbă  după ce un taximetrist ar fi refuzat s-o ducă la spital

O femeie de 33 de ani a născut pe o stradă, în iarbă, din oraşul Focşani, românia. Se pare că naşterea s-a produs la puţin timp după ce un taximetrist a refuzat să transporte la spital femeia care avea dureri. Mama a născut un copil perfect sănătos pe un spaţiu verde din vecinătatea staţiei de taxi, scrie MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc în jurul orei 1.00. După ce ar fi fost refuzată de taximetrist, femeia însoţită de doi tineri s-a aşezat pe iarbă şi a născut. Un şofer care trecea prin zonă a văzut ce s-a întâmplat, a sunat la 112 şi a ajutat-o pe femeia care intrase în stare de şoc. Echipajul de la ambulanţa care a ajuns la faţa locului a tăiat cordonul ombilical şi apoi i-a transportat pe cei doi la spital. Mama şi fetiţa ei sunt acum în afara oricărui pericol.

Mama şi copilul sunt bine, sunt internaţi, dar starea lor este bună. Am înţeles că femeia de 33 de ani nu se aştepta să nască atât de rapid, a fost ceva neaşteptat, ea are experienţă, este la a treia naştere. Copilul este perfect sănătos, este o fetiţă de aproape trei kilograme. Ea a născut în timp ce aştepta salvarea, medicul de pe ambulanţă i-a tăiat cordonul ombilical”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Focşani, Alina Cosma.

 

Foto simbol: Onliner.by

Adaugă comentariu