O poveste îngrozitoare de naștere în pandemie: Am născut în garderoba spitalului și i-am apucat eu căpșorul, așteptând să-și pună medicii combinezoanele anti-Covid

O poveste îngrozitoare de naștere în pandemie: Am născut în garderoba spitalului și i-am apucat eu căpșorul, așteptând să-și pună medicii combinezoanele anti-Covid

A. M. are o poveste cutremurătoare de naștere în pandemie. Pentru că medicii nu au crezut-o când le spunea că naște și pentru că a trebuit să treacă prin protocoalele anti Covid, a născut în garderoba spitalului, în timp ce se schimba pentru naștere. Mai jos, vă invităm să citiți povestea A. M., așa cum a scris-o chiar ea și a fost publicată de pagina specializată totuldespremame.ro.

Nașterea în vremurile acestea pandemice nu a fost așa cum mă așteptam! Nașterea fetiței mele a fost una pe care cu siguranță nu o voi uita curând! Însărcinată pentru a doua oară, așteptam cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței mult dorite. Dar nu am crezut niciodată că acest virus poate să ia umanitatea din oameni!

Totul a început în dimineața zilei de 1 Mai, când fetița a vrut să ne cunoască. Durerile au început pe la ora 4, însă erau niște dureri foarte ușoare, cum mai avusesem. Pe la ora 6 s-au intensificat și atunci am decis să mă îmbrac și să mergem la spital. În 20 de minute am ajuns, iar pe drum mi se rupsese și apa!

Când am ajuns în sala de primiri urgențe, am simțit că îmi vine să împing. Atunci m-am panicat și i-am spus soțului că o să nasc! A rugat-o pe doamna de acolo să mă ducă în sala de nașteri, că o să nasc! Și de aici începe distracția! Doamna, foarte calmă, îi răspunde soțului: Stați liniștit, domnule, că acum o duce colegul! M-a pus pe un cărucior și m-a dus fix lângă salonul de primiri urgente, unde m-a pus să stau la 3 metri de ei și să răspund la chestionare.

Și, stai, că nu aveam testul pentru Covid…Iar eu împingeam pentru a doua oară! O imploram pe doamna care mă chestiona să mă ducă să nasc, pentru că efectiv simțeam că o să iasă bebe! Dar, se pare că vorbeam singură, doamna doctor nu mă trata ca pe o Urgență, ci ca pe un posibil caz de Covid! Așa că eu o rugam să mă ducă să nasc, ea îmi spunea: Taci, nu mai tot zbiera, că nu naști!

Nu îmi venea să cred, zici că eram într-un film de groaza! Apoi, m-a luat o infirmieră care mi-a zis că mă duce la garderobă să mă schimb, iar apoi vom aștepta să se schimbe colegii ei de pe secție în combinezoane covid și o să mă ducă să nasc. O imploram și pe această infirmieră să mă ducă să nasc, că nu mai e timp să mă schimb.

„Doamnă, împing, înțelegeți!???”, i-am zis. Răspunsul ei a fost calm: ”Nu nașteți, stați să vină colegii!” Am ajuns în garderobă, unde am împins pentru ultima dată și am urlat ”Nascccc!” Și uite așa, acolo, jos în garderobă, se năștea pitica mea! Căpușorul l-am apucat eu cu mâinile mele, apoi au venit medicii care mai devreme fugeau de mine! Cam asta a fost nașterea mea în vremurile astea oribile! Acum suntem bine și ne bucurăm de viața în 4”.

Sursa: totuldespremame.ro, foto simbol: media2.s-nbcnews.com

Adaugă comentariu