Un pompier a pornit la o chemare urgentă, dar s-a pomenit că a asistat nașterea fiicei

Un pompier a pornit la o chemare urgentă, dar s-a pomenit că a asistat nașterea fiicei

6 ani în urmă, în SUA, salvatorii din Myrtle Beach au fost chemați de urgență de o femeie care spunea că are dureri îngrozitoare în burtă. În SUA pompierii și salavatorii pot fi direcționați la sunetele urgente dacă sunt mai aproape decât medicii de la ambulanță.

Astfel, când au ajuns la casa femeii, Marc Hadden și echipa sa au văzut că aceasta este pe punctul de a naște. Nu mai era timp pentru a o transporta la spital, astfel pompierul, tată a doi băieți, a asistat nașterea unei fetițe. Atunci când a luat-o în brațe, Marc nici nu bănuia că aceasta este viitoarea lui fiică.

În aceeași zi, peste câteva ore, la spital, mama biologică a fetiței a semnat actele prin care se dezicea de drepturile părintești afirmând că nu va putea avea grijă de copil. Peste două zile, după ce a depus demersurile necesare, familia Hadden a primit-o pe micuța Rebbeca în tutelă, iar peste un an au putut să o înfieze.

Familia nu ascunde apariția fetiței și nu are de gând să țină în secret faptul că nu sunt părinții ei naturali. Frații mai mari, de 12 și 14 ani, își adoră sora, la fel și părinții o iubesc nepus de mult. „Ea știe că e fiica noastră și că o iubim de parcă noi i-am fi dat viață. Uneori copiii noștri ajung în familie de la alți părinți”, a spus Marc.

 

Informații și foto: adme.ru

Adaugă comentariu