Uimitor! Un bebeluș s-a născut cu steriletul mamei în mână

Uimitor! Un bebeluș s-a născut cu steriletul mamei în mână

După a ce a dat naștere la doi copiii perfect sănătoși, o femeie din America împreună cu soțul ei s-au gândit că se simt foarte bine în această componență și că mai mulți copii nu-și doresc. De aceea, Helleyn Lucy și partenerul ei de viață au mers la medic pentru a-și implanta una dintre cele mai cunoscute metode contraceptive – steriletul. Deși producătorii de sterilete oferă o garanție de 99%, la scurt timp după implantarea acestuia, femeia a rămas însărcinată, iar ceea ce au găsit medicii în mânuțele bebelușului la naștere este de-a dreptul surprinzător.

Atunci când a aflat că urmează să devină din nou mamă, Helleyn Lucy a rămas surprinsă, și asta deoarece era aproape sigură că metoda contraceptivă pe care o folosește o poate feri de o sarcină nedorită. Chiar și așa, femeia nu a întrerupt sarcina și a primit foarte pozitiv noutatea.

Atunci când a mers la USG, medicii nici măcar nu au găsit steriletul în uterul femeii și au ajuns la concluzia că acesta pur și simplu a căzut. De fapt, totul a fost altfel. Helleyn Lucy a născut prin cezariană, iar la naștere medicii au rămas uimiți când au văzut că la naștere bebelușul ținea în mână obiectul care trebuia să-l împiedice să vină pe lume.

 

Femeia este de părere că micuțul Dexter este o adevărată binecuvântare. Chiar dacă venirea sa pe lume nu a fost planificată, Lucy nu-și poate imagina acum viața fără acest copil. Pe viitor, fericita mămică planifică să efectueze o sterilizare voluntară și să-și lege trompele uterine, pentru a fi sigură că nu va mai avea o astfel de surpriză.

Concluzia: Natura este mult mai puternică în pofida trucurilor aplicate de om. Dovada este povestea micuțului Dexter!

Foto: pozitivno.me

Adaugă comentariu