Odoraș.

Odoraș.

Maternitatea Medpark

Natalia Gavrilița: „prețurile vor continua să crească”

Natalia Gavrilița: „prețurile vor continua să crească”

Autoritățile din fruntea țării recunosc că prețurile vor continua să crească într-un ritm alarmant în Republica Moldova. De această dată, potrivit prim-ministrului, Natalia Gavrilița, care a făcut o declarație în acest sens, în cadrul unei emisiuni de la TVR, de vină nu mai este criza internațională, ci războiul din Ucraina, transmite agrotv.md 

Natalia Gavrilița, prim-ministrul Moldovei: „Noi vedem că, din păcate, din cauza războiului vor continua să crească prețurile, dar asta înseamnă că agricultorii care investesc vor avea și prețuri bune pentru produsele pe care le vor vinde. Și aceasta tot este o valoare. Cu cât mai mult producem și cu cât mai mult vom putea vinde și exportăm vom încerca să ne asigurăm că și veniturile la buget se suplinesc corespunzător.”

Iar în context, chiar dacă acest sector a fost evitat mult în ultima vreme, inclusiv și de către autorități, iar agricultorii noștri amenință cu proteste, premierul le-a cerut moldovenilor să lucreze toate pământurile.

Natalia Gavrilița, prim-ministrul Moldovei: „Eu cred că este foarte important pentru toată lumea ca să fie făcute lucrările agricole în acest an. Eu îndemn toată lumea să lucreze pământul, să producă.”

Share:

Articole recomandate