10 motive ca să vii la un eveniment special pentru mame!

10 motive ca să vii la un eveniment special pentru mame!

 

Odoraş dă o nouă întâlnire tuturor mamelor, graviduțelor, dar și tăticilor, la un eveniment informativ și relaxant pe 22 mai! De ce nu trebuie să lipsești? Îți spunem mai jos câteva motive.

 
1. Dacă ești însărcinată sau planifici o sarcină, această temă te va interesa cu siguranță: tratamentul antibacterian în perioada gravidității, despre care vom discuta cu Cristina Capros, obstetrician ginecolog. Vom afla ce medicamente luăm dacă ne-am îmbolnăvit, așa încât să nu afectăm fătul, dar și cum să ne protejăm pentru a fi sănătoase.

2. Prima problemă cu care se confruntă fiecare familie în care a apărut un nou membru al familiei sunt... colicii bebelușului. Vom discuta despre cum să trecem mai ușor peste această perioadă, fără prea multe nopți nedormite!

3. Despre cât este de important să consumăm apă, dar și cum să o bem corect, vom afla de la cunoscuta nutriționistă Victoria Ursu, care ne va spune o mulțime de informații interesante, pe care poate nu le știai.

4. Odată cu venirea primăverii s-au acutizat și alergiile, așa numite „de sezon”, provocate de puful de plop, polen, flori ș.a.  La eveniment vom afla sfaturi simple despre primul ajutor în aceste cazuri.

5. Natura are puteri tămăduitoare, dacă știm cum să folosim corect beneficiile pe care ni le oferă. Vom vorbi la șezătoare despre tratamente naturiste, care vin în ajutor organismului copilului, în condițiile schimbătoare ale mediului. 

6. Dincolo de temele medicale pe care le vom aborda în cadrul evenimentului, ca de obicei, echipa Odoraș pregătește surprize și momente frumoase de relaxare.

7. La pauză vei avea ocazia să guști: biscuiţi autohtoni marca B'Sweet, cafea naturală MOKA, ceai natural și aromat Azercay, apa Bucovina.

8. Fiecare mămică va pleca acasă cu o mulțime de informații utile, dar și cu daruri plăcute. Iar la tombola de final, partenerii evenimentului vor pune în joc multe premii frumoase.

9. Graviduțele au un statul special la aceste șezători, iar viitoarele mămici aflate pe ultima sută de metri până la naștere, primesc daruri speciale.

10. Intrarea este GRATUITĂ, în bază de înregistrare! Ce trebuie să faci?
a. Completează forumularul de mai jos 
b. Dă participă/interesat la evenimentul de pe facebook;
3. Fă un share evenimentului, ca să afle mai multe mămici.

Important! La eveniment se participă FĂRĂ COPII. Luați o pauză de relaxare și informare.

 

Organizator: Odoras.md

Partenerii evenimentului: Apa Bucovina, Espumisan (Berlin Chemie), Marimer, Acidolac (PollPharma), Alpen Pharma, Fundația Edelweiss

Sponsorii evenimentului: Viorica-Cosmetic, Chicco, Equilibra Moldova, PolPharma, Ivatherm, Similac, Klorane Bebe, MAXIKIDS, Pufies, Labormed, New Nordic, Frosch, Tymbark, Ushastii Neani, Crăițele ș.a

Vedeți cum a fost la evenimentele precedente: 

O șezătoare în ALB. Vezi evenimentul care adună cele mai multe gravide din Chișinău!

Zeci de mame s-au întâlnit la o șezătoare informativă și... sportivă

Mamele au adus din nou primăvara! Vezi cum a fost la cea mai înfloritoare șezătoare!

Adaugă comentariu