7 motive ca să vii la Şezătoarea Mamelor

7 motive ca să vii la Şezătoarea Mamelor

La 25 aprilie cele mai frumoase şi informate mame se adună la o nouă şezătoare, organizată de Odoraş. Intrarea este gratuită, în bază de înregistrare. Au mai rămas foarte puţine locuri, de aceea, citeşte de ce trebuie să participi la eveniment şi înregistrează-te AICI.

 

1. Teme actuale şi interesante

Tema principală a evenimentului este "Paraziţii intestinali - prevenire şi tratament", despre care va vorbi Angelica Jardan, medic gastroenterolog-pediatru. Păduchii sunt alte “surprize” des întâlnite la copii şi care, adesea, nu depind de noi şi nici nu mai sunt un tabu. Învăţăm cum să scăpăm de ei fără ruşine, traume şi izolare totală a copilului. Şi mamele vor învăţa cum să-şi îngrijiească corect părul, ca acesta să fie sănătos şi strălucitor!

2. Îndemnuri pentru soţii şi mame – cum ne pregătim  familia de Paşte

Fiind în pragul sfintelor sărbători pascale, vom avea un invitat special, care ne va ajuta să ne pregătim sufleteşte de sărbătorile de Paşti, alături de întreaga familie.

3. Colinde pascale cu îngeraşi

Mamele vor avea parte de un recital special din partea unui grup de îngeraşi dulci! 

4. Târg de cadouri

La tradiţionalul nostru târg cu produse hand made şi de îngrijire veţi găsi cadouri perfecte de Paşti pentru cei dragi. Jucării din textil pentru copii (şi maturi) de la Lola’s Craft şi Olga Colun Craveţ, hăinuţe de calitate, made in Moldova de la MaxiKids, produse de îngrijire de la Marimer, Saforelle, Acerumen, Klorane Bebe şi altele.

5. Degustare de ceai

La Şezătoare vom degusta ceaiuri gustoase şi sănătoase, din ierburi naturale de la Poienele Moldovei.

6. Daruri pentru fiecare mămică

Fiecare mămică va primi daruri de la partenerii evenimentului! Iar la sfârşitul şezătorii vom avea şi o tombolă specială.

7. Atmosferă caldă şi schimb de experienţă

Fiecare mămică este specială şi are un sfat bun de oferit. Veţi putea discuta cu alte mame, la un ceai şi o ciocolată, aduna sfaturi utile şi chiar, lega noi prietenii.

 

Amintim, rugăm mamele să vină la eveniment FĂRĂ COPII.

Nu vrem să vă întoarceţi înapoi, aşa că, vă rugăm, respectaţi regula!

 

25 aprilie 2015

Ora 16.45

Garden Palace, str. V. Alecsandri 8

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI!

Adaugă comentariu