Activități de weekend, 10-11 iunie 2017

Activități de weekend, 10-11 iunie 2017

 

Sâmbătă, 10 iunie:

 

Atelier de creație: Cutie pentru bijuterii

Când?  Sâmbătă, 12:00 – 14:00

Unde? Stația de Creație cu Irina Cazan; str. Florilor, 32/1; nr. 102

Copiii de la 5 până la 12 ani au oportunitatea de a învăța în cadrul atelierului cum să realizeze cutii pentru bijutierii. Durata: 2 ore.  Preț: 100 de lei. Familiile cu doi copii beneficiază de 10% reducere din taxă. Detalii AICI.

 

Spectacol: „Perla magică” (Волшебная жемчужинка)

Când?  Sâmbătă, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba rusă. Pot participa copiii de la 2 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Croșetăm în culori vara

Când?  Sâmbătă, 12:00

Unde? Patisserie Caramel; str. Mitropolitul Bănulescu-Bodoni, 4

Pretty Accessories vă invită la un workshop destinat lucrurilor croșetate, atât pentru începători, cât și pentru cei care cunosc deja această tehnică. Veți avea oportunitatea de a face cunoștință cu diferite tehnici de croșetare și multe alte lucruri interesante și desigur să vă mândriți cu propria lucrare. Detalii AICI.

 

DRUMEȚII organizate în Codri

Când? Sâmbătă – Duminică; 11:00

Unde? Complexul Etno - Cultural VATRA

Dacă vă doriți să aveți parte de week-end excepțional petrecut în Codri, atunci vedeți aici ce oportunități vi se oferă. Excursiile date vă vor umple de energie și sănătate. Detalii AICI.

 

Seminar de pregătire pentru naștere

Când?  Sâmbătă, 09:00 – 14:00

Unde? Arbuz Family Club; str. Sfatul Țării, 9

Ești pe ultima sută de metri și te pregătești să devii mămică? Participă la acest seminar pentru te pregăti foarte bine de acest mare eveniment din familia ta. Detalii AICI.

 

Spectacol: Arta convețuirii

Când?  Sâmbătă; 18:30 – 21:00

Unde?  Teatrul Eugene Ionesco; str. Grigore Vieru, 11

,Arta convieţuirii” este un spectacol montat după piesa ,,Zeul carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza. Subiectul central este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, ai căror băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon… Detalii AICI.

 

 

Duminică, 11 iunie:

 

Povești, dans, dulciuri și clovni în parc cu Stela Popa

Când?  Duminică, 12:00 – 14:00

Unde?  Parcul Dendrarium; str. Ion Creangă, 5

Luați puradeii și, împreună cu Stela Popa, ascultați noua ei poveste - „Regele cel înțelept”, dansați și mâncați bunătăți. Alături de autoare vor participa: interpreta Mariana Mihăilă, interpreta Adriana Ochișanu, prezentatoarea TV Rita Ursalovschi, prezentatoarea TV Lucia Roșca, jurnalista Nadia Darie. Detalii AICI.

 

Ziua Copiilor la Planeta Clounella

Când?  Duminică, 10:00 – 15:00

Unde?  Parcul Dendrarium; str. Ion Creangă, 5

La eveniment vă așteaptă un program distractiv cu animatorii de pe Planeta Clounella: jocuri, dansuri și emoții de copil! Detalii AICI.

 

Spectacol: „Aventurile lui Căstănel”

Când?  Duminică, 11:00 – 11:45

Unde?  Teatrul Republican de păpuși „Licurici”, str. 31 august 1989, 121

Spectacolul va fi în limba română. Pot participa copiii de la 2 ani. Preț: 40 de lei. Detalii AICI.

 

Jocuri de societate (Jocul vieții) 

Când?  Duminică, 12:00 – 13:00

Unde? Biblioteca Hașdeu; bd. Ștefan cel Mare, 148

În fiecare sâmbătă şi duminică a lunii iunie, începând cu ora 12:00, sunteți invitați să petreceţi timpul liber distractiv şi relaxant. Biblioteca Centrală vă pune la dispoziţie o varietate de jocuri de societate. Detalii AICI.

 

Educație liberă și criza de 3 ani

Când?  Duminică, 14:00 – 17:00

Unde?  Clubul Copiilor „Spiridușii”

Sunt invitate peroanele implicate în educaţia copiilor – părinţi, bunei, pedagogi, psihologi, lucrători sociali. Întâlnirea se va petrece în formatul unei şezători, la un joc de masă. Discuţii libere la temă cu moderarea procesului. Preț: 50 de lei. Detalii AICI.

 

Târg de haine Mami&Co, ediția a II-a

Când?  Duminică, 10:00 – 20:00

Unde?  Str. Igor Vieru, 1

La târg veți avea partea de un decor de sărbătoare, multe zâmbete, poze pe scaunul magic, selfie cu familia și reîntâlniri spontane. Tot acolo veți putea achiziționa: hăinuțe pentru copii, mămici, graviduțe, tătici, încălțăminte și accesorii la prețuri incredibil de mici. Detalii AICI.

Spectacol: Cutia Neagră

Când?  Duminică, 19:00 – 21:00

Unde?  Teatrul Studio Geneza Art; str. Alexei Mateevici, 109/1

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. Detalii AICI.

 

Filmul „Deep: O aventură nesfârșită” 3D (RO/RU)

Când? :  Sâmbătă - Duminică

Unde?:  Cinematograful Patria. 

Plasată într-un viitor îndepărtat în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, micul Deep este o caracatiţă în căutarea aventurii alături de cei doi prieteni ai săi: Evo – peştele undiţar şi Alice – crevetele nevrotic. În anul 2100, aceştia împreună cu alte câteva înotătoare ciudate par a fi singurele vietăţi care mai dau culoare clădirilor întunecate de sub apă. Însă un cutremur le distruge căminul, iar cei trei amici pornesc în sfârşit în aventura la care visau, cu speranţa că vor găsi salvarea în New York-ul scufundat. Detalii pe patria.md

Foto: Facebook.com; speakenglishcenter.com

Adaugă comentariu