Află cine sunt vedetele autohtone care vor evolua la Crăciunul Copiilor 2019!

Află cine sunt vedetele autohtone care vor evolua la Crăciunul Copiilor 2019!

Zeci de steluțe, ghirlande și globuri colorate sunt instalate în toată țara și prevestesc apariția celor mai așteptați oaspeți din această iarnă – Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și spiridușii talentați. Uite că am reușit să-i convingem să vină mai devreme din Laponia și să fie prezenți la cel mai mare eveniment pentru odorași - Crăciunul Copiilor 2019!

Micuții oaspeți, însoțiți de părinți și bunici vor avea posibilitatea să se distreze la un teren mare de joacă, să sară pe trambulină, să facă fotografii cu Moșul și să participe la o serie de activități de la 25 de centre de creație conduse de cei mai ingenioși și energici spiriduși! Vezi AICI toată lista de ateliere care vor fi prezente la eveniment!

De asemenea, la eveniment vor participa multe dintre vedetele autohtone care vor oferi copiilor și părinților prezenți la bal o seară din poveste. Printre vedetele care abia așteaptă să-i distreze pe odorași cu cele mai vesele cântece și să le organizeze o sărbătoare frumoasă sunt: Adrian Ursu, Valentin Uzun cu fiica Amelia, Natalia Gordienco cu feciorul Cristian, Corina Țepeș și Costi Burlacu cu fetițele lor - Smaranda și Ioana, Aurel Chirtoacă cu copiii - Laurențiu, Ilinca și Cătălina, Carma Dance Studio etc. Programul include și o defilare de modele ale celor mai în vogă designeri vestimentari pentru copii din Republica Moldova.

Fă-i copilului tău o sărbătoare magică de Crăciun, unde va avea posibilitatea să se bucure de un teren imens de joacă, ateliere de creație, distracții, cadouri, animatori, concursuri, tombolă și, nu în ultimul rând, să facă multe fotografii cu vedetele prezente la eveniment, cu  Moș Crăciun și alte personaje din poveștile sale preferate.

Crăciunul Copiilor va avea loc duminică, 15 decembrie 2019, între orele 12.00 – 16.00 la Palatul Republicii (str. Maria Cebotari 16). La eveniment pot participa adulți și copii de la 6 luni, căci avem activități pentru toți, de la mic la mare.


Prețurile biletelor de intrare:
pentru un copil – 300 de lei (include cadouri și acces la ateliere și distracții)
pentru un adult – 100 de lei

Biletele pot fi găsite pe https://iticket.md/event/craciunul-copiilor și la redacția Odoraş (Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 5, of 520). Telefon de contact redacția Odoraș: 079955436. Vă rugăm să ne sunați din timp pentru a avea siguranța că sunteți așteptat!

 

Adaugă comentariu