Clounella invită toți copiii la ziua sa de naștere! Se dă mare petrecere în Chișinău

Clounella invită toți copiii la ziua sa de naștere! Se dă mare petrecere în Chișinău

De obicei, ea e cea care aduce buna dispoziție copiilor la zilele lor de naștere, de această dată însă Clounella dă o mega petrecere și îi invită pe toți la aniversarea sa. Pe 20 august împlinește 4 ani! Evenimentul va avea şi un scop caritabil.

De 4 ani Clounella şi personajele din echipa sa au devenit prieteni la cataramă ai multor copii din Chișinău. Elena Grădinaru – tot ea fiind Clounella - a început proiectul de una singură. Își amintește că adesea mergea la evenimentele la care era invitată ca animatoare pentru copii, cu costumele în rucsac, în troleibuz. Acum are o echipă întreagă alături, cu peste 30 de animatori, iar numărul costumelor și personajelor nici nu îl mai ştie sigur, dar e peste 50. A ajuns să fie îndrăgită de cei mici și de cei mari, datorită spiritului copilăresc pe care îl are, energiei debordante și programelor creative, dar și educative pentru copii.

De ziua sa de naştere, pe 20 august, Clounella va organiza o mare sărbătoare pentru copii și părinți, la terasa Artico. În program vor fi distracții cu zeci de personaje de pe Planeta Clounella și multe ateliere de creație pentru copii (modelare, desen, face-painting ș.a.). În activități vor fi implicați atât copiii, cât și părinții lor, căci după cum spune Elena „joaca e cel mai bun limbaj de comunicare dintre ei”. Pe lângă muzică și distracții, va avea loc un târg la care vor putea participa mămicile și meșterii hand made.

Intrarea este gratuită pentru toți! Evenimentul are și un scop caritabil, de aceea o parte din banii adunați de la târg vor fi donați. Și la acest eveniment, ca și la altele câteva organizate în acest an, echipa Planetei Clounella încearcă să adune bani pentru Anca - #FetitaCareVreaSaMearga. Îi poți citi povestea emoționantă aici, iar dacă vrei să donezi și înainte de acest eveniment, o poți face simplu aici. „Îmi place să ajut oamenii și îmi place să le aduc bucurii și zâmbete. Prin astfel de evenimente, am găsit formula perfectă, o combinație dintre distracție și caritate”, mai spune Elena. 

Toți doritorii vor putea procura bilete la tombolă la un preț simbolic de 30 de lei, iar banii vor fi, de asemenea, donați. Premiile vor fi generoase, printre ele - excursii în România, o petrecere gratuită etc.

20 august 2017, orele 16.00-20.00
ARTICO, Bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 169
Intrare Gratuită
Bifează Participă/Interesat la acest eveniment pentru a afla noi detalii!

 

Foto: Nadejda Bilsagaev; facebook.com/clounella

Adaugă comentariu