Crăciunul Copiilor 2016: FOTOGRAFII, emoții, detalii

Crăciunul Copiilor 2016: FOTOGRAFII,  emoții, detalii

 

Copiii și părinții au petrecut împreună la cel mai așteptat eveniment al anului: “Crăciunul Copiilor 2016”! Sute de copilași și părinți, s-au distrat, au cântat, dansat și sărbătorit împreună la evenimentul organizat de echipa revistei Odoraș. Concentrația de energie și bună dispoziție la metru pătrat a fost de mare. Organizatorii evenimentului au reușit să surprindă plăcut și în acest an participanții la sărbătoare.

Vă prezentăm mai jos o totalizarea acelor întâmplate, dar și link-uri, de unde veți putea lua FOTOGRAFIILE.

 

*****

Copiii au putut participa la 24 de ATELIERE și zone de distracție: Buburuza-MelaArt-Studio AmighenRamZamZam mini clubDovleceiFantastic CecefelGlamour GirlsДетское научное шоу Лаборатория XFasTracKids MoldovaSmart Start Kids AcademyTesla Boom ShowNiagara Fitness ClubAzur-ARTPiccoli ClubGradinita ABCПесочная странаSmart Kids, Centrul de Creatie Tehnica pentru copii si adolescenti "Politehnic", teren de joacă Heinz MoldovaArtico - Cerc de robotică „Roboclub”, Diamant de LuxStația de Creație cu Irina CazanCăsuţa BuburuzeiInventorDevar Kids Moldova

 

Citește aici detalii: Cele mai bune centre de activități s-au adunat la o MEGA SĂRBĂTOARE pentru copii!

 

*****

Pe scenă a avut loc un CONCERT de excepție cu interpreți autohtoni, dar și colindători. 

 

Citește detalii aici: Mai multe vedete au participat împreună cu copiii lor la un carnaval de Crăciun

 

*****

De la eveniment nu a lipsit Moș Crăciun, iar ajutorii lui au dăruit CADOURI generoase fiecărui copil venit la sărbătoare - o cutie cu bomboane de la Odoraș, un pachet mare cu terci și pireu de fructe Heinz, biscuiți și suc TEDI, unșampon, un gel de duș și un pachet mare de șervețele umede de la Viorica Cosmetic, săpun lichid Teo și clătitor pentru hăinuțe Semana.

 

*****

La eveniment am avut și un mic TÂRG de Crăciun cu tot felul de decorațiuni hand made și cadouri de sărbători, jucării, cărți și produse de igienă: Luna bijouVerona Art StudioLola's CraftMileN accesorii hand-madeNatty Papioane La ComandaViCraftsAntos cosmetică naturalăPAO Candles - Lumânări sculptateEditura Prut InternationalHome decor from „SameOld BrandNew” by Olga Holban, dar și o degustare de biscuiți AriDami și de ceaiuri Poienele Moldovei.

 

Citește detalii aici: 15 idei de cadouri originale de la producătorii autohtoni

 

*****

Copiii au putut face fotografii frumoase la eveniment într-un decor special, creat de Luna bijou, iar fotografa Olga Scorpan a surprins momente frumoase. Vedeți fotografiile AICI.

 

Citește și: Cel mai frumos decor de Crăciun. Inspiră-te!

 

*****

De asemenea, părinții și copiii au putut face poze creative și interesante la Cabina Foto Party box și zahărul Domnița. Vedeți fotografiile AICI.

*****

Dar și la cabina Selfiebox și Marimer, unde primeau fotografii instant. Vedeți fotografiile AICI.

 

*****

Tradițional, revista Odoraș a invitat la sărbătoare și 5 familii cu TRIPLEȚI născuți în 2015-2016. Cu ajutorul sponsorilor generoși, am reușit să le oferim hăinuțe, electrocasnice, produse de îngrijire, scutece, produse alimentare și altele. În acțiunea de caritate s-au implicat și mămicile venite la sărbătoare, care au adus cutii cu daruri pentru ei. 

Citește și: Magie de sărbători pentru familiile cu tripleți din țară!

 

******

Fotografa Nadejda Bilsagaev a fost la eveniment și a realizat un reportaj foto frumos. Vedeți toate fotografiile AICI.

 

*****

Și fotografa Valeria Negru a surprins emoții frumoase și zâmbete minunate de copii! Vedeți toate fotografiile AICI.

 

Albume cu FOTOGRAFII: 

1. Cabina Foto Party Box

2. SelfieBox

3. Zona foto de la intrare Luna Bijou și Olga Scorpan Photography

4. Foto d'Or

5. Nadejda Bilsagaev Photography

6. Valeria Negru

7. Heinz Moldova

8. Heel Moldova

9. Niagara

 

Articole recomandate

Adaugă comentariu