Odoraș.

Odoraș.

Tedi

Crăciunul copiilor 2023 - cel mai mare bal de sărbători cu Odoraș!

Crăciunul copiilor 2023 - cel mai mare bal de sărbători cu Odoraș!

Pe 17 decembrie, revista ODORAŞ organizează o superbă sărbătoare de Crăciun pentru toată familia și, în special, pentru copii!

O petrecere unică la care vor participa peste 15 centre de creaţie cu ATELIERE tematice: confecționare de jucării pentru brad, aplicații, modelare din lut sau aluat, pictură pe față, coafură și manichiură pentru fetițe, programarea roboțeilor, experimente chimice, calcule mentale etc.

Ne vom bucura și de un CONCERT de zile mari cu formația Akord, Gabriel Nebunu, Adrian Ursu, Corina Țepeș și Costi Burlacu, precum și copii talentați și colective artistice din țară.

Va fi multă distracție, cu animatori profesioniști și personaje din poveștile preferate, cu zone pentru joacă liberă, muzică, dans și multe alte surprize - toate incluse în prețul biletului.

De la sărbătoare nu va lipsi MOŞ CRĂCIUN, care va veni cu DARURI pentru fiecare copilaş - un rucsac în formă de dragon (simbolul anului 2024) plin cu dulciuri, un bilet All In One în valoare de 700 de lei pentru o zi de distracție la Andersen, cadouri de la Tedi, precum și cadouri utile pentru părinți de la Savex, Teo Baby, EXO. Nu vor lipsi concursurile interactive şi tombola cu premii de la finalul evenimentului. Avem o surpriză și pentru părinți, care vor putea savura un pahar de vin de la Gitana Winery.

Sărbătoarea va fi în stil BARBIE și KEN – o feerie de poveste în culori alb și roz! Copiii care vor purta hăinuțe în stilul sărbătorii vor putea defila pe scenă. Însă nu este un dress code obligatoriu, vă recomandăm doar să purtați haine de sărbătoare, căci vom avea un decor special și mai multe cabine foto.

La eveniment pot participa copilaşi de diferite vârste, însoțiți de către părinții lor! Fiecare își va găsi activităţi pe placul său - jocuri, desene şi aplicaţii, workshopuri de creaţie cu tematica sărbătorilor de iarnă, robotică, ateliere de gătit, în dependență de vârstă și aptitudini. Va fi multă muzică, dansuri şi distracţie la maximum.

Tradiţional, la Crăciunul Copiilor, susținem familiile cu tripleţi şi cvadrupleţi născuţi în anul curent. Și anul acesta vom respecta tradiția, oferind susținere unei familii cu tripleți născuți în anul 2023. Pentru că nu e simplu să creşti mai mulţi pici odată!

Împreună vom crea amintiri care vor rămâne în inimile copiilor pentru totdeauna!

 

CÂND? 17 decembrie 2023, ora 11.00 – 14.00

UNDE? Palatul Republicii, Str. Maria Cebotari 16

BILETE: Toți copiii, indiferent de vârstă, au nevoie de bilet! Biletele pentru copii costă 650 lei, biletele pentru părinții care îi însoțesc pe copii costă 450 de lei (recomandăm prezența unui singur părinte pentru un copil, dar nu excludem prezența ambilor părinți, dacă este cazul).

Bilete găsiție pe Iticket.md

Centre de creație și distracție prezente la eveniment:
- ANDERSEN - pictură pe față, animatori și vouchere cadou pentru fiecare copil;
- INDIGO mental Club – școală mentală de matematică și citire rapidă (smart reader);
- BUBURUZA MELA – animație și distracție cu eroii din povești;
- ROBOCODE – programare la calculator și manipulare cu mașinile-roboți;
- GLAMOUR GIRLS – cele mai tari coafuri și manichiură pentru fetițe;
- DIAMANT DE LUX – master class de culinărie;
- CECEFEL – teren de joacă și creație pentru copii de la 6 luni;
- TEDY – teren de joacă și creație pentru pici-voinici;
- HAPPY TIME Animator – pictură pe față și animatori;
- Atelier ART PLUS - atelier de pictură pentru copii de 5-9 ani;
- Alexeevskie – master class de făcut pelimeni;
- FASTRACK KIDS - decorațiuni cu tematica Crăciunului;
- TEKWILL ACADEMY KIDS – clubul de robotică - explorarea, programarea și testarea roboțeilor;
- Centrul de creație pentru copii și adolescenți „POLITEHNIC” - confecționarea de planare, felicitări, decorațiuni de Crăciun din placaje de lemn și din carton;
- MONTESSORI KIDS - activități senzoriale pentru copii de 1,5-6 ani
- LEADERLAND, centru educațional de dezvoltare pentru copii - activități creative și educative.

Și alții!

PARTENER GENERAL: Tedi, Andersen și Hora Village.

Parteneri: Alexeevskie, Optiplaza, Synevo, Biessen Pharma, Pediatrica, Marimer, Active Flora baby, Global Bio Marketing Group, Gitana Winery, Zed Event.

CONTACTE
Casa Presei, et. 5, bir, 520
Telefon - 079727177

BILETE Online:
https://iticket.md/event/craciunul-copiilor-2023

 

Share:

Articole recomandate