Cu doar 50 de lei mergi la un concert de caritate cu artiști îndrăgiți

Cu doar 50 de lei mergi la un concert de caritate cu artiști îndrăgiți

 

Pe 31 mai, ia copiii și vino la un eveniment plin de culoare. Cei mai îndrăgiți artiști, Adrian Ursu, Serj Kuzenkoff și Big Flash Sound, vor concerta la Delfinariu, în susținerea copiilor cu nevoi speciale.

Un bilet la eveniment costă doar 50 de lei pentru adulți, iar copiii au intrare gratuită. Cei mici vor avea parte de muzică bună, înghețată, baloane și distracție la maximum, oferită de o echipă de animatori.  

În plus, copiii vor putea beneficia de cele mai memorabile „servicii” din viața lor: 

- Vor fi pictați pe fețe cu desenele lor preferate;

 - Se vor fotografia cu o oglindă magică, oferită de Oglinda Selfie Moldova;

 - Vor privi o expoziție de fotografia “O zi din viața mea”;

- Vor dansa pe ritmurile melodiilor preferate, interpretate live de artiști autohtoni;

- Vor participa la ateliere de joacă și creație pentru copii.

Evenimentul va avea loc pe 31 mai, cu începere de la ora 13.00. Imediat după concert, puteți face un cadou în plus copiilor, un spectacol cu delfini, oferit de cei mai renumiți și talentați antrenori de la Delfinariul din Chișinău. Biletele de intrare la spectacolul cu delfinii costă 200 lei.

 

 

Scopul evenimentului este unul caritabil, iar inițiativa le aparține celor de la Gallop Moldova, primul program de terapie prin călărie pentru copii, dar și diasporei din Chicago. Fondurile sunt adunate pentru a sprijini copiii cu dizabilități mintale din Moldova să urmeze sesiuni de hipoterapie pe „cai fermecați”, care îi vor ajuta să-și dezvolte echilibrul psiho-emoțional.

Tot în această zi, pentru prima dată în viața lor, 60 de copii cu nevoi speciale de la Grădinița 167 din Chișinău vor putea admira un spectacol gratuit la Delfinariu, cadou oferit de către comunitatea moldovenilor din Chicago. În preajma Zilei Internaționale a Copilului, vino să privești un spectacol live, cu muzică bună și distracție, iar pe lângă asta, să oferi un mic ajutor acestor copiilor.

Bilete la concertul de caritate pot fi procurate online aici. Fondurile pot fi, de asemenea, donate pe www.GoFundMe.com/GallopMoldova

Adaugă comentariu