Cum preîntâmpinăm cariile la copii

Cum preîntâmpinăm cariile la copii

Caria este una dintre cele mai frecvente probleme dentare cu care se confruntă copiii încă de la o vârstă fragedă. Această afecțiune poate apărea odată cu primii dințișori și netratată la timp determină apariția altor boli în cavitatea bucală.

Despre ce sunt cariile dentare și de ce dinții copiilor sunt mai predispuși la această afecțiune ne va informa medicul stomatolog, Anastasia Gasița, de la Spitalul Internațional Medpark. Specialista va vorbi la această temă în cadrul evenimentului Șezătoarea Mamelor din 18 octombrie.

Știm cât de important e zâmbetul copilului tău și te invităm la un eveniment special pentru tine, drag părinte! Vei avea parte de o consultație la medicul stomatolog, care te va informa când ar trebui un copil să facă prima vizită la stomatolog, cum protejăm dinții de lapte ai copilului și care sunt cauzele apariției cariilor.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/t68
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2


Adaugă comentariu