De Crăciun, să fim mai bun! Caritate pentru familiile cu tripleți din Moldova!

De Crăciun, să fim mai bun! Caritate pentru familiile cu tripleți din Moldova!

 

Să crești un copil, în zilele noastre, e destul de complicat, dacă ne referim la partea financiară. Totodată, ce poate să-ți aducă mai multe bucurii? Pentru părinții cu tripleți, bucuriile sunt înmulțite la trei, dar… și grijile.

A devenit o tradiție ca, în fiecare an, revista Odoraș să adune daruri pentru părinții-eroi care cresc și educă mai mulți copilași odată. La cea de-a cincea ediție a Crăciunului Copiilor, vom invita familiile care au adus pe lume în acest an tripleți (cvadrupleți nu s-au născut în 2016), pentru a-i admira, a le crea o primă sărbătoare frumoasă și a-i ajuta, pentru că, nu e ușor să crești mai mulți copii odată.

Dacă aveți lucruri rămase de la picii voștri (neapărat în stare bună sau noi), care credeți că le vor prinde bine părinților și copilașilor, aranjați-le frumos într-o cutie de pantofi (sau o cutie mai mare), înveliți-o cu hârtie pentru cadouri și aduceți-o la sărbătoare! Nu uitați să lipiți un bilețel în care să indicați vârsta și sexul copilului pentru care ați pregătit darul (de ex.: Fetiță, 1 an sau Pentru familia din Ungheni etc.). Puteți chiar să lăsați un mesaj de felicitare sau o scrisorică, cu siguranță acești părinți se vor bucura! 

Echipa de la Odoras.md, împreună cu partenerii evenimentului, au adunat câteva daruri, dar… putem să le facem împreună o sărbătoare și mai frumoasă!

Vă prezentăm mai jos 5 familii cu tripleți, pe care dorim să-i ajutăm și cărora vrem să le creăm sărbători luminate, împreună cu voi.

1. Familia din Durlești

Două fetițe și un băiețel, născuți în luna mai 2016. Familia mai are un băiat de aproape 8 ani.

Ar fi binevenite: hăinuțe (mai bine pentru un anișor), scutece nr. 4, lăptic.

2. Familia din Holercani, Dubăsari

Doi băieței și o fetiță, născuți în februarie 2016. Familia mai are o fetiță de aproape 5 anișori.

Ar fi binevenite: hăinuțe, scutece nr. 4-5, terci.

3. Familia din Sângerei

Doi băieței și o fetiță, născuți în octombrie 2016.

Ar fi binevenite: hăinuțe, scutece nr. 2-3, lăptic.

4. Familia din Strășeni

Două fetițe și un băiețel, născuți în luna martie 2016. Cresc doar cu mama, tatăl a decedat într-un accident. 

Ar fi binevenite: hăinuțe (mai bine pentru 12-24 luni), scutece nr. 4-5, lăptic (pot consuma doar Nan 2 Optim Pro), terci.

5. Familia din Durlești

Trei fetițe, născute în februarie 2015. Am ales și o familie cu copilași născuți în 2015, deoarece la ediția din anul trecut nu au participat.  

Ar fi binevenite: hăinuțe (pentru 2-3 ani), terci, scutece nr. 4.

 

Veți putea aduce darurile direct la eveniment, pe 18 decembrie, ora 15.30 la Casa Sărbătorii (str. Ghioceilor 1). Dacă nu veniți la eveniment, veți putea aduce cutiuțele din timp, la redacția Odoraș. Telefon de contact 079955436 Să le facem o sărbătoare frumoasă împreună!

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI.

Foto: blog.amycookphotos.com

Adaugă comentariu