Depresia după naștere – sfaturi de la psihologul Lucia Maxim

Depresia după naștere – sfaturi de la psihologul Lucia Maxim

Revista online pentru părinți „Odoraș” te invită să participi pe 5 septembrie la Șezătoarea Mamelor- un eveniment informativ, care va avea tema „Bolile copilăriei”. Medicii invitați vor vorbi despre cele mai frecvente afecțiuni la copii și vor informa părinții despre simptomele, tratamentul și prevenția fiecărei boli în parte.

În cadrul evenimentului vor fi abordate și subiecte ce țin de sănătatea femeilor. În acest sens, medicul chirurg vascular/ endovascular din cadrul Spitalului Internațional Medpark, Ruslan Cemîrtan va prezenta tema „Tratamentul fibromului uterin” și va explica care sunt simptomele (ce diferă în funcție de amplasarea și dimensiunile tumorii), cauzele și factorii de risc ai fibromului uterin și stabilirea diagnosticului.

O altă temă de mare interes pentru femei va fi prezentată de psihologul, Lucia Maxim. Specialistul va vorbi despre depresia postpartum și va explica de ce apare, cum se manifestă și care sunt metodele de tratament. Depresia postnatală este o problemă care afectează circa 15% dintre femei, în primul an după ce au dat naştere unui copil. Însă un dezechilibru emoțional poate apărea și în cazul unui avort spontan sau după adopție.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/qkr
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Vezi cum a fost la alte evenimente organizate de Odoraș - AICI.

 

Parteneri: Medpark International Hospital, Sperco, Alpen Pharma, HiPP, PoxClin

Sponsori: Dani.Kristine, Dr. Frei, Viburcol, Ушастый Нянь, Frosch, Splat, Avon, Mirush

Degustare: MOKA CAFFE, Foxy Sweets

Decor: Decor LLux

Fotograf: Irina Spinei Photography

Te aşteptăm cu drag pe 5 septembrie!

Adaugă comentariu