(FOTO) 50 de mărțișoare gemene au sărbătorit venirea primăverii

(FOTO) 50 de mărțișoare gemene au sărbătorit venirea primăverii

Circa 50 de perechi de mărțișoare gemene s-au adunat la un centru de distracții din capitală pentru a sărbători venirea primăverii cu multă veselie și multe zâmbete, dar și pentru a marca inaugurarea Asociației Obștești „Părinți de gemeni”. Copilași de diferite vârste, gemeni și tripleți, au îmbrăcat culorile mărțișorului, au cântat și au dansat împreună cu mămicile și tăticii lor, pentru a sărbători cum știu mai bine crearea unei asociații dedicate în exclusivitate lor și părinților lor.

Întitulat sugestiv „Mărțișoare Gemene”, acest eveniment a marcat de fapt începutul unei noi etape de informare și creștere a grupului „Mămici și viitoare mămici de gemeni”, care a luat naștere acum aproape 3 ani sub bagheta fondatoarei Aurelia Zlotea și numără astăzi 1700 de membri.

Idee creării unei asociații a venit de la faptul că avem deja un număr mare de membri ai grupului „Mămici și viitoare mămici de gemeni” de la care totul a pornit și sperăm la o dezvoltare frumoasă. Această asociație a fost înființată de noi din dorința de a oferi un suport informațional și nu numai, familiilor cu multipleți din Republica Moldova. Vreau să mulțumesc tuturor mămicilor care sunt active, atât în postările și comentariile pe grup cât și în acțiuni frumoase unde ne cunoaștem, unde socializăm și unde împreună formăm o echipa frumoasă a „Părinților de gemeni“, a comunicat pentru Odoraș, Aurelia Zlotea.

După inaugurare, AO „Părinți de gemeni” planifică o acțiune organizată împreună cu un colectiv de psihologi din cadrul ULIM, care va avea loc  la finele lunii aprilie.

Membru al AO „Părinți de gemeni” poate devein orice părinte de gemeni sau tripleți, care completează o cerere de membru și achită cotizația de aderare și cea anuală. Mai multe detalii despre acțiunele asociației găsiți pe pagina de facebook. Iar în continuare vă propunem să vedeți cum a fost la evenimentul „Mărțișoare gemene”:

 

 

Mai multe poze de la eveniment găsiți pe pagina fotografului Nata Bodiu Photography

 

Adaugă comentariu