Iată de ce ziua de 18 decembrie 2016 va fi magică!

Iată de ce ziua de 18 decembrie 2016 va fi magică!

 

Dacă copiii ar fi în Parlament, ar declara ziua de Duminica, 18 decembrie 2016 – Ziua Fără Somn La Amiază! Păi, cum să dormi la amiază, când ai atâtea de făcut?! Două cele mai importante comunități pentru copii și părinți și-au unit forțele și au organizat o adevărată zi a aventurilor și distracției. Ask a Mom și Odoraș vor avea grijă ca deschiderea sezonului de sărbători de iarnă să fie cu adevărat deosebită și memorabilă!

 

Odoraș organizează pe 18 decembrie o superbă sărbătoare de Crăciun pentru toată familia și, în special, pentru copilași!

O petrecere unică la care vor participa peste 20 de centre de creaţie, cu ateliere creative, cu spații de joacă şi multă distracţie cu personaje de poveste. Va avea loc şi un concert de sărbătoare, cu cele mai îndrăgite vedete de la noi. De la eveniment nu va lipsi Moş Crăciun, care va veni cu daruri pentru fiecare copilaş

Petrecerea va începe la ora 15.30, la Casa Sărbătorii, Moldexpo. La eveniment pot participa copii de toate vârstele! Fiecare va găsi activităţi pe placul său – jocuri, desene şi aplicaţii, workshopuri de creaţie cu tematica sărbătorilor de iarnă, ateliere de gătit biscuiţi, aviamodelism, face painting, saltele gonflabile şi desigur multă muzică, dansuri şi distracţie la maximum.

Ne vor cânta şi încanta cu melodii frumoase şi colinde: Corina Țepeș, Mariana Mihăilă, Georgeta Voinovan, Mariana Șura, Angelica Sîrbu, Nicoleta Sava-Hanganu, Aura ș.a. Dar şi Lilu cu fustițele Pupi, într-un dans special.

Tradiţional, la Crăciunul Copiilor, invităm şi familiile cu tripleţi şi cvadrupleţi născuţi în anul curent, pe care încercăm să-i ajutăm cu daruri necesare copiilor, ajutaţi de sponsorii evenimentului. Pentru că nu e simplu să creşti mai mulţi pici odată!

Nu vor lipsi concursurile interactive şi tombola cu premii de la finalul evenimentului. Va fi o mare distracţie şi o petrecere pe cinste pentru toţi copiii!

Un bilet costă 300 lei pentru copil (indiferent de vârstă), iar părinții îi însoțesc gratuit (recomandăm prezența unui singur părinte pentru un copil, dar nu excludem prezența ambilor părinți). Biletele pot fi găsite pe www.iticket.md sau la redacția Odoraş - Casa Presei, str. Puşkin 22, et. 5, of. 520. Telefon de contact 079955436

 

Insă asta nu e tot! Pentru ca în dimineața aceleiaşi zile va avea loc o altă mega sărbătoare de familie şi o premiera frumoasa în Moldova!

 

Este vorba despre Ask a Mom Christmas Family Brunch, care va avea loc la Hotelul Codru. Este o sărbătoare nu doar pentru copii, dar pentru toata familia – mămici, tătici si copilași.

Un astfel de eveniment este o premiera în Moldova si va fi un brunch de poveste pentru toți cei care asteapta Crăciunul! Toate persoanele vor avea locuri la mese, iar mâncarea va fi de tip buffet all inclusive – cu aperative, feluri principale și deserturi absolute fabuloase, toate însoțițe de băuturi fine, inclusiv ușor alcoolice pentru maturi.

Distractiile vor fi separate pe câteva zone, unde fiecare copilaș își va gasi ocupația preferată. 

Grădinița privată “Alba ca Zăpada” va pune la dispoziție educatori experimentați și un program de 3 ore cu mici ateliere de lucru pentru copii de diferite vârste, personaje din poveste si multă distracție cu dansuri și jocuri interactive.

Zona cu desene animate cu tematică de Crăciun va fi super comfortabila, datorita pernelor mari oferite de Moldcell. Pe aceste perne picii se vor așeza si vor privi împreuna cu cei mai buni prieteni desenul animat. Pe tot parcursul evenimentului vor rasuna colinde, iar voia buna va fi la ea acasă. Maturii la fel vor fi antrenați în activități distractive!

Selfie Box și Olga Scorpan Photography va avea grija ca toate aceste momente sa devină amintiri frumoase!

Fiecare copil va pleca acasă cu un dar de la Mosul!

In cadrul Brunchului va avea loc și un mini winter Bazar cu lucruri hand made, numai bune pentru a fi dăruite celor dragi sau pentru a decora casa! Știm bine, Crăciunul este sărbatoarea preferată a copiilor, de aceea vom avea multă cacao cu lapte, biscuiți gustoși și vom privi cu toții un desen animat cu tematica Craciunului.

Doar maturii vor cumpara bilete, copii având acces gratuit. Pentru a cumpara bilete, rugăm sa accesați pagina evenimentului și să o contactați pe Dana Odainic. Prețul biletului pentru matur – 300 de lei.

Vă așteptăm pe paginile evenimentelor pentru a afla mai multe detalii:

Crăciunul Copiilor - AICI

Ask a Mom Christmas Family Brunch - AICI

www.askamom.md

Adaugă comentariu