Maxikids dă startul unui proiect inedit! Vor instrui mici designeri

Maxikids dă startul unui proiect inedit! Vor instrui mici designeri

Brandul de hăinuțe Maxikids lansează un proiect inedit, care va consta dintr-o serie de evenimente, ce se vor desfășura în magazinele proprii. Copiii vor putea învăța secretele designului de interior și a celui vestimentar într-o serie de ateliere.

Primul atelier de creație va avea loc la data de 12 februarie, într-unul din magazinele Maxikids din sectorul Râșcani. În ajun de Ziua Îndrăgostiților, copiii vor confecționa o inimă pentru cei dragi, din carton, textile și alte materiale. Copiii vor fi ajutați de un designer profesionist.

Organizatorii spun că la evenimentele lor așteaptă atât fetițe, cât și băieței, cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani. Participarea este gratuită, cu înscriere prealabilă, în limita locurilor disponibile.

Ei promit că vor organiza astfel de ateliere în fiecare lună sau chiar mai des, pentru a-i învăța pe cei mici să facă tot felul de obiecte de decor. În acest mod, cei de la Maxikids vor să cunoască mai îndeaproape preferințele copiilor, să-i învețe arta frumosului, dar și să transforme magazinele lor într-un spațiu deschis, al creației.

Urmăriți pagina MAXIKIDS pe facebook, pentru a afla primii despre aceste work-shop-uri și pentru a vă înregistra la evenimente. 

 

Adaugă comentariu