Medic pediatru despre cele mai răspândite probleme de sănătate în rândul copiilor

Medic pediatru despre cele mai răspândite probleme de sănătate în rândul copiilor

Conform specialiștilor, copiii au cel mai mare risc de a suferi de rahitism – o boală care are drept rezultat oase moi sau slăbite. Cea mai întâlnită cauză a acestei boli este deficiența de vitamina D, care lipsită din organismul copilului produce tulburări în metabolismul unor minerale – Fosforul și Calciul.

Anemia este o altă afecțiune întâlnită în rândul copiilor deoarece deseori micuții refuză să consume carne, fructe și legume. În cazul copiilor, anemia apare cel mai des din cauza carenței de fier în organism.

Despre cauzele, simptomele, tratamentul și prevenția acestor două boli frecvent întâlnite în rândul copiilor va vorbi medicul pediatru, Oxana Turcu în cadrul evenimentului Șezătoarea Mamelor din 18 octombrie.

Te invităm să participi gratuit la acest seminar informativ și să afli informații importante despre sănătatea și îngrijirea copiilor!

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL: http://s9.ro/t68
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă un share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Adaugă comentariu