Melodiile îndrăgiților interpreți autohtoni au răsunat la cel mai mare bal de Crăciun pentru copii

Melodiile îndrăgiților interpreți autohtoni au răsunat la cel mai mare bal de Crăciun pentru copii

În ajunul sărbătorilor de iarnă, revista Odoraș a organizat o sărbătoare magică pentru cei mici - Crăciunul Copiilor 2018. Toți odorașii prezenți la eveniment au avut parte de o poveste frumoasă de Crăciun, unde surprizele, distracțiile și cadourile au fost la ordinea zilei.

 

Tradițional, pentru micii participanți, dar și pentru adulții care îi însoțeau, a fost organizat și un concert extraordinar. Pe scenă au urcat interpreți notorii din țară, care au încins atmosfera și s-au distrat alături de publicul numeros.

Gazda evenimentului a fost interpretul Adrian Ursu, acesta a ținut în priză participanții pe parcursul întregului eveniment și a interpretat cele mai populare melodii din repertoriul său. 

 

Ulterior, alături de Adrian Ursu a urcat pe scenă și micuța Bety, împreună i-au distrat de minune pe odorașii prezenți la eveniment.

 

Pentru a aduce mai aproape spiritul și emoțiile de Crăciun, cântăreața Mariana Șura și fiica sa Evelina, au cântat în duet colinde tradiționale.

 

Soprana Ana Cernicova și fiica ei, Amelia Uzun, numite și prințesele de la „Românii au talent”, au adus emoție și tandrețe pe scena de la Crăciunul Copiilor. Îmbrăcate în rochii frumoase, mama și fiica au cântat celebra piesă „Memory”, care a stârnit un șir de aplauze.

 

Interpreții Corina Țepeș și Costi Burlacu, dar și fiica lor Smaranda, au bucurat publicul cu dragostea și piesele lor. Întreaga familie a cântat, a dansat și s-au bucurat din plin de acest frumos eveniment.

 

Câştigătoarea concursului X Factor, Olga Verbițchi, a fost însoțită de sora sa, fetele au cântat împreună cu cei prezenți  și chiar dacă sunt adevărate domnișoare, s-au distrat perfect în mediul copiilor.

 

Un colind de suflet a interpretat Erika Hangan care a încântat publicul cu vocea sa gingașă și caldă.

 

Pe lângă programul artiștilor, picii s-au putut bucura și de alte momente pregătite pentru ei, astfel în scenă au mai fost:

Copii de la școala de dans Carma Dance, care au încălzit atmosfera prin mișcările corpului și i-au ademenit pe copii în lumea unică a dansului.

 

Feeria Crăciunului a fost conturată de ținutele de sărbătoare pentru micuți prezentate de designerul Lidia Selici.

 

Copiii de la studioul vocal-coregrafic Lolipops au prezentat un show muzical cu cele mai îndrăgite și cunoscute melodii pentru odorași.

 

În preajma sărbătorilor de iarnă, părinții sunt în căutarea celor mai originale rochițe pentru prințesele lor și pentru a ușura căutarea unei ținute perfecte, brandul Mini Lady a prezentat o colecție plină de culoare și rafinament pentru toate fetițele care doresc să aibă o ținută din poveste.

 

Clubul de Gimnastică Estetică în Grup „Gloria” a prezentat un show memorabil unde dansul, arta și sportul s-au combinat perfect și au stârnit admirații și aplauze de la cei prezenți.

 

Gimnasta Sofia Gorincioi a prezentat un număr spectaculos ce a pus în evidență abilitățile sportive și talentul tinerii gimnaste.

 

Pe lângă defilările copiilor în ținute de sărbătoare, a avut loc și un defileu al câștigătorilor concursului „Fii modelul Odoraș”.

Vedeți mai jos mai multe fotografii frumoase de la eveniment:

 

 

Adaugă comentariu