Minionii prezintă la Circ un show de excepție cu emoții explozive. Nu-l ratați!

Minionii prezintă la Circ un show de excepție cu emoții explozive. Nu-l ratați!

Nu știți cum să vă planificați weekend-ul și cu ce să vă surpindeți plăcut copii? Circul din Chișinău este cea mai bună opțiune. Stagiunea de primăvară poartă o denumire mai mult decât incitantă - Explozie de emoţii. Astfel, pentru toți amatorii de senzații tari, indiferent de vârstă, artiștii circului din Chișinău au pregătit un spectacol pe măsură, în care s-au regăsit clovni, dresori, acrobați, și desigur animale precum căței, ponei, maimuțe, cai etc. 

Toată luna martie, arena mică a Circului găzduiește un show de excepție. Programul este unul foarte divers. Începe cu jonglerii pe monociclu al unui grup de artiști deghizați în Minioni, după care urmează o sumedenie de alte numere de program, ce aduc emoții explozive: dans oriental cu șerpi, acrobații în aer, acrobații cu cai, ponei dresați să sară peste obstacole și cățeluși care pot cânta la pian și se plimba cu trotineta, balet cu maimuța Jonita, jonglerii cu bile, farfurii, trucuri de magie, show cu baloane de săpun, dar și multe altele. Nelipsit a fost și clovnul Scotch, cel care aduce multe zâmbete pe chipul copiilor. Apropo, unele numere ale show-ului sunt efectuate de trei fetițe minunate, care împreună cu animalele, sunt piesa de rezistență a acestui show de circ. 

Spectacolul durează două ore și zece minute, incluzând și o pauză. Acesta se ține în zilele de vineri ora 18:00, sâmbătă și duminică ora 12:00 şi 16:00. Prețul biletelor pentru spectacole variază de la 150 la 250 de lei și pot fi procurate în blocul administrativ al Circului sau pe de site-ul www.iticket.md. Mai multe informații puteți afla apelând numărul de telefon 022 310 007.

 

Sursa foto: Itichet.md

 

Adaugă comentariu