Odoraș le-a venit în ajutor părinților să se pregătească mai ușor de vacanță

Odoraș le-a venit în ajutor părinților să se pregătească mai ușor de vacanță

Șezătoarea Mamelor ediția XI din 2018, organizată de Odoraș la mijlocul lunii iulie, a adus mamelor și graviduțelor prezente la eveniment o mulțime de informații utile despre sarcină, alăptare, alimentație, igiena intimă și vacanță, dar și a avut surprize pentru fiecare. Evenimentul are loc de două sau trei ori pe lună și adună de fiecare dată zeci de părinți. 

La „șezători”, participantele nu doar se informează despre sănătatea familiei, ci și își oferă o pauză de relaxare, fără copilași, pentru câteva ore. La această ediție, ne-am axat mai mult pe subiectul pregătirii pentru vacanță și am oferit părinților informațiile de bază pe care trebuie să le cunoască înainte de a porni la drum  lung, dar nu am ignorant și alte subiecte de mare actualitate pentru mămici, tătici și graviduțe.

Temele discutate la eveniment au fost:

1. Intestin sănătos - imunitate garantată - cu doctorul Lucia Sârbu (compania Grindex).

 

2. Pilates-ul în sarcină și după naștere – metoda ideală pentru a te menține în formă – cu Adela Gavrilenco Platon, fondatoarea studioului de pilates Bone Forme.

 

 

3. Recomandări nutriționale pentru copiii cu diaree acută – cu medicul pediatru de la CMC, Rodica Eremciuc (Nestle).

 

4. Farmacia de vacanță – cu directorul executiv al companiei Heel, Corneliu Bîlici.

 

5. Principiile de selecție corectă a primelor hăinuțe ale bebelușului –  cu fondatoarele brandului Mi-e dor și Primul sens.

 

6. Primul ajutor în diareile acute - cu reprezentantul medical, Ivan Babaraica (Subtyl).

 

7. Soluția pentru tuse în perioada de vară – cu reprezentantul medical, Alina Primac (compania Alpen Pharma).

 

8. Cum ne protejăm de razele ultraviolete, dar și alte secrete ale unei vacanțe perfecte – cu reprezentantul medical, Veronica Odobescu (Eyelight GANAT).

 

Tradiția evenimentului este alegerea „reginei serii” și anume a mamei cu cel mai mare termen de sarcină, care de această dată a avut 40 de săptămâni și 4 zile de gestație. Odoraș împreună cu Fundația Edelweiss și cu alți parteneri ai evenimentului i-au oferit gravidei produse de primă necesitate pentru îngrijirea bebelușului.

 

Toți participanții la eveniment au primit daruri de la partenerii evenimentului: produse de la Pufies și Savex. Iar cele mai norocoase mămici au câștigat premii frumoase la tombolă. La eveniment a avut loc și un târg special, iar la pauză, mamele au savurat cafea Moka și apa OM.

 

Fotograful care a surprins cele mai frumoase momente este Olga Scorpan, iar decorul pentru fotografii a fost realizat de Elena Sclifos – Flower Decor.

Urmăriți rubrica Evenimente pe pagina Odoraș pentru a afla detalii despre evenimentele viitoare.

 

 

 

 

 

 

Fotografii: Olga Scorpan Photography

Adaugă comentariu