Odoraș.

Odoraș.

Tedi

Petrecere grandioasă de Crăciun! Vezi ce vedete vor cânta și unde va avea loc!

Petrecere grandioasă de Crăciun! Vezi ce vedete vor cânta și unde va avea loc!

Pe 17 decembrie, revista Odoraș organizează o sărbătoare inedită pentru întreaga familie și, în special, pentru copii! Ateliere de creație, un concert deosebit, animatori, personaje de poveste și daruri pentru fiecare copil - toate incluse în prețul biletului.

O petrecere unică la care vor participa peste 15 centre de creaţie cu ATELIERE tematice: confecționare de jucării pentru brad, aplicații, modelare din lut sau aluat, pictură pe față, coafură și manichiură pentru fetițe, programarea și manevrarea roboțeilor, experimente chimice, calcule mentale etc.

Va avea loc și un CONCERT de zile mari cu formația Akord, Gabriel Nebunu, Adrian Ursu, Corina Țepeș și Costi Burlacu, precum și copii talentați și colective artistice din țară.

De la sărbătoare nu va lipsi MOŞ CRĂCIUN, care va veni cu DARURI pentru fiecare copil – un rucsac-jucărie plin cu dulciuri, produse de îngrijire și vouchere valoroase.

La eveniment pot participa copii de diferite vârste, însoțiți de către părinții lor. Organizatorii promit un eveniment spectaculos cu muzică, decor de sărbătoare, zone foto, dansuri şi distracţie pentru copii și părinți, o adevărată poveste de sărbători.

Tradiţional, la Crăciunul Copiilor, Revista Odoraș susține familiile cu tripleţi şi cvadrupleţi. Și anul acesta tradiția va fi respectată, oferind susținere unei familii cu tripleți născuți în anul 2023.

Crăciunul Copiilor 2023” va avea loc pe 17 decembrie, orele 11.00-14.00 la Palatul Republicii.

BILETE se găsesc Online pe Iticket.md: https://iticket.md/event/craciunul-copiilor-2023

 

 

Share:

Articole recomandate