Te aşteptăm la ultima ŞEZĂTOARE din această vară

Te aşteptăm la ultima ŞEZĂTOARE din această vară

Evenimentul „Şezătoarea Mamelor” a ajuns la cea de-a 25-a ediţie, iar această întâlnire va fi ultima din această vară... deci, va fi una DEOSEBITĂ! Aşteptăm cu drag toate mamele şi viitoarele mame, la discuţii interesante cu medici profesionişti, la o pauză de relaxare, presărată cu mici surprize şi daruri!


Vom discuta despre mai multe TEME. Una dintre ele este “Carenţa de vitamine - risc major pentru sănătatea mamei şi a copilului”, cu Dorina Rotaru, neonatolog. De asemenea, vom vorbi despre „Necesarul de nutrienţi pe parcursul sarcinii şi în perioada fertilă” cu Dorina Darii, medic ginecolog. Dar vom avea şi o temă mai specială – „Viața ca o vacanță sau Fii plătit ca să călătorești”, cu Luminița Mirescu, lider internațional în turism.


La şezătoare vom admira şi o DEFILARE specială cu copii îmbrăcaţi în ţinute de şcoală, create de producătorul autohton Guguţă.

Iar ca INVITATĂ specială o vom avea pe Georgeta Voinovan, interpretă, textieră şi mamă a 6 copii, care ne va interpreta câteva melodii frumoase din repertoriul său. 

La Şezătoarea vom avea şi un TÂRG frumos cu produse hand made, cosmetice şi chiar birotică şi lucruşoare bune pentru şcoală! Deci, luaţi-vă ceva bănuţi în plus, căci s-ar putea să vă facă ceva cu ochiul. La târg vor fi prezenţi: Antos cosmetică naturală cu produse de îngrijire şi cosmetice organice; Papirus cu birotică, rucsacuri şi multe lucruri utile pentru părinţii cu copii de şcoală; Lola's Craft cu jucării senzoriale, coroniţe şi accesorii (jucăriile putând fi personalizate cu numele copilului, pe loc, la şezătoare); Di Bianco Accessories​ - coroniţe şi bentiţe pentru fetiţe; Poienele Moldovei cu ceaiuri naturale din ierburi, culese inima codrilor; Olga Colun Craveţ cu jucării hand made (procurând puteţi ajuta şi la o cauză nobilă) şi Guguţă - Ţinute de şcoală 


ÎNREGISTREAZĂ-TE ASTĂZI!
1. Completează formularul de înscriere, AICI.
2. Dă Participă la acest eveniment
3. Fă un share la imaginea de copertă sau distribuie linkul evenimentului
4. Vino fără copii la eveniment (e regulă!)

Intrarea este GRATUITĂ! Rugăm să vină doar mamele interesate cu adevărat de teme (nu doar de cadouri), iar copilaşii lăsaţii acasă, pentru 2-3 ore de relaxare pentru voi şi restul mamelor. Vă aşteptăm cu drag!

Adaugă comentariu