Zeci de femei au aflat la Festivalul graviduțelor cum poate fi depășită depresia postnatală

Zeci de femei au aflat la Festivalul graviduțelor cum poate fi depășită depresia postnatală

După cum v-am obișnut, pe lângă tradiționalele Șezători, odoras.md organizează și frumoase Festivaluri dedicate exclusiv graviduțelor și persoanelor care planifică un copilaș. La 3 octombrie recent s-a desfășurat cea de-a treia ediție a Festivalului Gravidelor, eveniment la care am reușit să adunăm, din nou, aproape 160 de graviduțe și mămici dornice de a deveni mai bune și mai informate pentru odorașii lor.

Preț de mai bine de 2 ore, participanții la cea de-a treia ediție a Festivalului Gravidelor au reușit să se deconecteze de la rutina zilnică și să-și încarce „bateriile”. Medicii și reprezentanții medicali prezenți la eveniment au avut discursuri și subiecte interesante pentru noua generație de părinți, astfel încât participanții să plece de la eveniment cu un bagaj de cunoștințe. De la depresia post-natală până la subiectul despre cum să evităm durerile de burtică și colicile la nou născuți au fost temele abordate la Festival. De menționat este și faptul că, cei prezenți la eveniment au avut oportunitatea de a discuta direct cu medicii și reprezentații medicali și să le adreseze întrebări la care demult căutau un răspuns.

 

 

Se pare că și picilor din burtici le-a priit evenimentul căci au stat răbdători lăsându-și mămicile să savureze până la sfârșit din programul pregătit. Pe lângă partea informativă, graviduțele au participat la o tombolă generoasă, au savurat bunătăți la pauza de cafea, dar și au putut procura diverse produse de la târgul improvizat. Cireașa de pe tort a evenimentului a fost o frumoasă defilare a mămicilor cu bebeluși în sling-uri, care au reușit să stârnească ropote de aplauze și admirația zecilor de femei prezente în sală.

CITEȘTE ARTICOLUL DESPRE DEPRESIA POSTNATALĂ AICI.

 

Vedeți mai jos, în fotografii realizate de cunoscuta mămică și fotografă Irina Spinei, cum a fost la a treia ediție a Festivalului Gravidelor, organizat de Odoraș la V-Continental.

CITEȘTE ARTICOLUL DESPRE ELIBERAREA DE SCUTEC A BEBELUȘULUI AICI.

 

 

Teme discutate la eveniment:

- Depresia postnatală;

- Primele întrebări de după naștere;

- Febra post vaccinare la copii;

- Defileul mămicilor cu bebelușii în slinguri și ruxacuri port-bebe;

- Cum alegem primele hăinuțe ale bebelușului;

- Protecția și îngrijirea intimă corectă în toate perioadele vieții femeii;

- Cel mai bun prieten și apărător al oaselor;

- Tratamentul colicilor la nou născuți;

- Utilitatea Pilates-ului în sarcină și după naștere.

Graviduțele au primit daruri speciale de la parteneri și din partea Odoraș, iar gravida cu cel mai avansat termen de sarcină - 40 de săptămâni și 5 zile - a fost „petrecută la maternitate” cu o cutie plină cu daruri pentru bebeluș, de la Fundația Edelweiss și alți parteneri. 

 

Mulțumim sponsorilor și partenerilor evenimentului!

Parteneri: Davita Bone, Maternitatea Medpark, Saforelle, Nurofen, Bepanthen, Primul Sens, Mi-e dor, Slinguri By Bagy, Pilates, Espumisan, Busuioc TV, Fundația Edelweiss.

Sponsori, Târg: Chicco, Equilibra, Viorica Cosmetic, Numis Med, Frosch, Splat, MAM&ME, Dr. Frei, Maxi Kids, Pufies, Ushastii neani, Ivatherm, Medeferent Grup, Polpharma, Cărți pentru copii de la Victoria Oloinic-Cojuhari, Elena Capațină - meșter popular, Antos cosmetică natural etc.

Degustare: MOKA CAFFE, Apa OM, Prăjituri Sweet Michelle (Irina Civga Iatenko)

Decor: Elena Sclifos - Flowers Decor

Fotograf: Irina Spinei Photography

Fotografii de Irina Spinei Photography

Adaugă comentariu