Ziua Ușilor deschise la ARTICO. Sunt așteptați toți copiii și părinții!

Ziua Ușilor deschise la ARTICO. Sunt așteptați toți copiii și părinții!

Centrul Republican pentru Copii și Tineret organizează Ziua Ușilor Deschise. Aceasta se va desfășura duminică, 21 mai, ora 11, la Centrul Republican Artico.

Oaspeții Centrului vor  cunoaște  mai multe despre activitatea Centrului și vor avea posibilitatea să viziteze spațiile acestuia. Totodată, în fața piramidei se va desfășura un concert de divertisment, susținut de colectivele de dans, muzică și teatru.

Doritorii de activități sportive vor putea participa la un fitness maraton, care va îmbina mișcările dansului cu cele ale artelor marțiale, iar persoanele creative vor modela în grup o lucrare care va fi prezentată vizitatorilor printr-un flashmob dansant.

Programul evenimentului prevede:

11:00 – Excursie prin spațiile Centrului;

11:30 – Concert de divertisment, în care participă colectivele de dans, muzică și teatru (în fața piramidei);

12:30 – „Fitness Maraton”, în care participă cercurile de sport, colectivele de dans și oaspeții (terasa dreaptă). Prin muzică vor studia procedeele și combinațiile tehnice ale artei marțiale și mișcări din diferite genuri de dans;

12:30 – „Meșteșugăritul în grup”, în care participă cercurile de arte plastice și oaspeții (hall-ul CRCT), vor modela o creație în grup, care va fi prezentată spectatorilor în final, într-un flashmob dansant;

13:30 – Flashmob (în fața piramidei), în care participă beneficiarii și oaspeții CRCT.

Evenimentul urmează să se încheie la ora 13:40.

Adaugă comentariu