Horoscop pentru 9 martie 2017. Prezicerile astrelor în ceea ce ține de iubire, sănătate și bani

Horoscop pentru 9 martie 2017. Prezicerile astrelor în ceea ce ține de iubire, sănătate și bani

Berbec

În iubire continuă povestea începută cu puțin timp în urmă, sunteți euforici și în sub influența simțurilor. Dimineață vă încearcă o ușoară indispoziție din cauza durerilor de cap, dar în jurul prânzului scăpați de ele. Astăzi nu se pune problema să nu aveți bani.

Taur

Dacă încă nu ați făcut o scenă de gelozie înseamnă că sunteți prinși în vârtejul iubirii. Sunteți foarte energic toată ziua, dar spre seară vă retrageți acasă pentru odihnă. Este o zi neutră, ceea ce nu înseamnă că nu au bani.

Gemeni

Sprinteni și ageri, aveți o disponibilitate spre jocul ludic de nu se poate. Atenție, că asta ar putea impieta asupra muncii. Variațiile de temperatură poate aduce, spre seară, o moleșeală atipică. Chiar dacă și cheltuiți banii pe care îi aveți știți că vor veni alții.

Rac

Dați dovadă de calmul cu care ne-am obișnuit ceea ce induce liniștea și în cuplu, dar și în proaspăta relație. Nu se pune problemă de sănătate, cu condiția respectării unui program de alimentație echilibrat. Așteptați niște bani, dar vor veni abia spre seară.

Leu

La voi toate sunt de ținută, de la geasturi la condiționări, iată de ce sunteți atât de doriți. Nu vă puteți plânge de nimic, nici măcar de sănătate, capitol la care bifați o zi excelentă. Discutați despre un virtual program, dar banii vor veni abia după concretizarea lui.

Fecioară

Nu vă dați în lături de la nimic ca să vă dovediți sentimentele. Aveți un bun echilibru interior, bună percepție asupra ideii de sănătate. Banii vin din mai multe surse, dar nu astăzi.

Balanţă

Vă simțiți iubit și la rândul vostru întoarceți aceste sentimente, depinde însă asupra cui. Simțiți după prânz o oarecare stare de oboseală, poate și pentru că ați stat aseară mai mult decât era cazul. Sunteți maeștri când se pune problema să vă administrați bugetul.

Scorpion

Sufletul și inima voastră zburdă, semn că și voi v-ați găsit persoana potrivită. În ceea ce ține de sănătate, problemă sunt într-adevăr durerile de spate. Câștigurile de anvergură se lasă așteptate.

Săgetător

Loialitatea voastră este de admirat, ca și disponibilitatea de a deveni consilieri în problemele de viață ale altora. Alergați de colo colo toată ziua, iar seara cădeți grămadă. Banii, dacă îi administrați cum trebuie, vă ajung toată luna.

Capricorn

Abia a trecut 8 martie și mintea voastră este la câștig. Adevărul este că senzualitatea voastră este direct proporțională cu planul material. Faptul că nu vă simțiți obosiți este încă un semn al rezistenței voastre proverbiale. Când este vorba să vă numărați banii dați lecții și celorlalți.

Vărsător

Pentru voi viața este o iubire. Cei căsătoriți ar putea căuta liniștea în altă parte. Aveți o ușoară stare de indispoziție datorită unor probleme digestive mai vechi. În cee ace ține de bani, e surprinzător, dar încă aveți.

Peşti

Dependența unora de iubire este cea mai mare problemă, încercați să nu deveniți capricioși. Odihnă trebuie să fie astăzi cuvântul de ordine. Bani sunt, dar s-ar putea ca după amiază să fiți nevoiți să îi dați, deh, condusul mașinii se face după regulile de circulație, nu după cum vreți voi.

 

Informații: click.ro

Foto simbol:  

Adaugă comentariu