Numerologie: Cât de norocoși vor fi bebelușii născuți în 2020

Numerologie: Cât de norocoși vor fi bebelușii născuți în 2020

Chiar dacă în viața de adult îți spui deseori că norocul este scum și-l face omul, pentru copiii noștri ne dorim ca norocul să vină singur și în cantități cât mai mari. Iar dacă veți deveni sau deja ați devenit părinți în 2020, numerologia vorbește despre ce este pus deja deoparte pentru copilul născut în acest an.

Ce spune numerologia despre anul 2020

Când aduci pe lume un copil tot ce îți dorești pentru el este să fie sănătos și norocos. Sunt mulți care cred că anul venirii pe lume, luna și ziua, ba chiar și ora la care se naște un bebeluș, influențează norocul de care va avea parte în viață.

Anul 2020 are ca număr principal 20, care apare de două ori. Numărul 20 este armonios, prietenos și spiritual. Ca toate numerele pare, este un număr solar, dinamic, energic și masculin, și tocmai de aceea sunt șanse ca în acest an să vină pe lume mai mulți băieți, potrivit specialiștilor în numerologie.

20 este, totodată, un număr care aduce emoții și senzații spirituale. Prima cifră, 2, simbolizează echilibru și armonie, iar a doua, 0, reprezintă începutul, punctul de plecare. Numerologii spun că alăturarea cifrelor 2 și 0 creează un tandem perfect.

Pe de altă parte, acest număr par este legat de prietenie și bune relații personale. 20 este considerat „geamănul” lui 10, care reflectă naturalețea cea mai pură și elementară a bărbatului și a femeii.

În cultura chineză se spune că numărul 20 este asociat cu schimbarea, cu înnoirea, cu pornirea pe noi drumuri, cu credința și adevărul.

Cât de norocoși vor fi bebelușii născuti în 2020

Cifra 2, cifra lunii, se repetă de două ori, iar copiii se vor naște sub semnul lunii. Potrivit numerologilor, cei născuți în 2020 vor avea o predispoziție nativă spre o atitudine pozitivă în fața provocărilor vieții.

Copiii veniți pe lume în 2020 vor fi genul de oameni capabili să aprecieze tot ce au. Vor fi și capricioși, în special în copilărie, dar dacă le impui limitele din dragoste și respect vor ști să vadă și să aprecieze tot ce vor avea în viață, material sau nematerial.

Anul 2020 va fi un an solar, fiind par, dar și lunar, gratie repetiției cifrei 2. Cei născuți în special în primele patru vor fi oameni cu o încredere de sine sănătoasă, cu stima de sine accentuată și cu personalitate puternică. Influența lunii îi va face, totodată, și foarte sensibili la nevoile celor din jur și săritori în ajutor, vor fi spirituali și prietenoși și vor deveni oameni pe care ceilalți se vor considera norocoși să-i aibă în preajmă.

 

Sursa: copilul.ro; veronikaa.ru

Adaugă comentariu