Un desen animat ce trebuie văzut la orice vârstă – Wall-E

Un desen animat ce trebuie  văzut la orice vârstă – Wall-E

Astăzi vă recomandăm un desen animat apărut în 2008 și chiar dacă l-ați văzut anterior, credem că e cazul să-l revedeși cu copiii care între timp au apărut și au crescut. La sigur vor fi fascinați de aceast film de desen animat care are multe învățăminte frumoase pentru orice vârstă. Apropo, acest desen animat ne spune cât de important e să apărăm mediul înconjurător și cum ar fi viața noastră fără planeta Pământ.

Este anul 2700, iar Pământul este acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsând în urmă o armată de mici roboți a căror sarcină este să facă planeta iarăși locuibilă. În urma unei erori de programare, singurul robot activ este micul Wall-E. El se îndrăgostește de Eve, un robot trimis de oameni pentru a vedea cum evoluează operațiunile pe Terra. Wall-E are un singur vis, să-și afle un cămin în Univers. Se va transforma el în realitate?

Această capodopera a regelui Spielberg ne oferă o extraordinară poveste de dragoste născută între ruinele planetei Pământ. Filmul susprinde prin poveste, conținut și realizare. Este povestea unei umanități care își pierde identitatea și echilibrul, dar care, cu ajutorul celor doi eroi, Wall-e și Eve, reușește să își regăsească valorile de sine și să revină acasă pentru a-și îndrepta erorile și a salva Terra.

 

Sursa: cinemagia.ro; youtube.com

Adaugă comentariu