Un film despre cel mai eroic animal al tuturor timpurilor - Togo

Un film despre cel mai eroic animal al tuturor timpurilor - Togo

Vă propunem un film extraordinar, despre Togo - un câine curajos și devotat, care a salvat viețile a zeci de copii afectați de difterie și care urgent aveau nevoie de antidot, dar care nu era atât de ușor de adus în localitate.

În anul 1925, într-un sat izolat din Alaska izbucnește o epidemie de difterie care afectează o parte dintre locuitorii de acolo, în special copiii. Având în vedere că se apropie o furtună de zăpadă de proporții epice și că era imposibil de a folosi avioane pentru a aduce antidotul aflat într-un spital la 1000 de kilometri depărtare, singura soluție pe care o găsesc autoritățile este de a folosi sănii trase de câini pentru a aduce medicamentul.

Astfel, conducătorii orașului apelează la Leonhard Seppala și la echipa sa de câini campioni conduși de Togo. Aceștia vor porni într-o aventură care le va testa puterea, curajul și determinarea, înfruntând furtuna și fiind mereu la un pas de moarte.

Filmul este bazat pe fapte reale și spune povestea lui Togo, declarat în anul 2011 de revista Time Magazine - cel mai eroic animal al tuturor timpurilor.

Adaugă comentariu